Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Totaalbeveiliging voor binnen en buiten

De Epine EP-NSPM22 is een totaaloplossing voor binnen- en buitenbeveiliging. Voorzien van recorder met scherm is het een een ideaal pakket om zorgeloos je woning en terrein in de gaten te houden.


Speciaal voor jou samengesteld. Het Epine EP-NSPM22 draadloos camerasysteem is een perfecte combinatie van recorder, scherm, binnen- en buitencamera. Geen zorgen over de compatibiliteit van de verschillende onderdelen. Alles werkt feilloos samen. En het bekijken of terugkijken van de beelden kan natuurlijk via smartphone of tablet, ook buitenshuis.

EP-NS407 Network Video Server

De recorder is een EP-NS407 Network Video Server. Opname is mogelijk op SD kaart, in te bouwen 2,5" harde schijf of op een externe harde schijf. Het scherm is 7 inch groot en van het type touchscreen. Dat betekent dat instellingen eenvoudig uit te voeren zijn en dat het bekijken of terugkijken van camerabeelden intuïtief gebeurt. De recorder is voorzien van een unieke code om het apparaat in te voeren in de gratis app. In die code zitten alle instellingen en kenmerken van het specifieke apparaat verwerkt. Het invoeren van de code is dus voldoende om de NVS aan te melden op je app.


NS407

EP-PD22W buiten PTZ camera

Buitenopnamen maakt het draadloos systeem met de EP-PD22W Pan Tilt Zoom IP camera. Dit is onze meestverkochte camera. En zeker niet zonder reden. Veilig ingebouwd in een dome (koepel) zit een HD camera die van afstand is te draaien, kantelen en zoomen. Die resolutie van 1280 bij 720 beeldpunten zorgt in combinatie met de beweeglijkheid voor een onovertroffen flexibele bewaking op afstand.


EP-PM12WP binnen PTZ camera

De meegeleverde binnencamera is er een van het type EP-PM12WP. Nagenoeg dezelfde specificaties als zijn broertje voor buiten, maar dan verpakt in een discrete, compacte verpakking. Dus ook in dit geval HD resolutie en de mogelijkheid om te draaien, kantelen en zoomen. De verbinding met de NVS is draadloos, wat betekent dat de camera alleen maar stroom nodig heeft om te functioneren. De beelden worden namelijk draadloos naar de recorder verstuurd. De binnen IP camera is neer te zetten of (ondersteboven) op te hangen.


NSPM22

SD kaart of harde schijf

Opnemen kan op SD kaart of op een harde schijf. Door de ingebouwde bewegingsdetectie zal de recorder alleen maar opnemen wanneer er daadwerkelijk iets gebeurt. Dat zorgt ervoor dat er zeer efficiënt wordt omgesprongen met de beschikbare opslagruimte. Maak bij het bestellen de keuze tussen een SD kaart of een harde schijf. Uiteraard zullen wij in beide gevallen zorgen dat het opslagmedium bij levering reeds in de recorder is ingebouwd.


 

Alles-in-één

Een totaaloplossing voor binnen en buiten, met recorder en scherm? Het Epine EP-NSPM22 draadloos camerabeveiligingssysteem laat niets te wensen over. Kom bij ons langs in de winkel of bestel meteen online. Als je nog vragen hebt mag je die natuurlijk aan ons stellen via 078-6416410 of sales@epine.nl.3779-epnspm22.jpg

Persoonlijk advies ®

  • Uitgebreid betaalgemak: