Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Vegas 5040: slim camerasysteem met deurbel

Geschreven door op Wil je kunnen zien wie er voor de deur staat, én je huis beveiligen met een camerasysteem? Met de hoogwaardige Vegas 5040 camerasystemen kan het allebei.


Wil je kunnen zien wie er voor de deur staat, én je huis beveiligen met een camerasysteem? Met de hoogwaardige Vegas 5040 camerasystemen kan het allebei.

Camerasysteem met deurbel, beeldscherm en 2 of 4 camera's


De Vegas DCS-5040W is standaard verkrijgbaar in sets met 2 of 4 camera's:

Vegas DCS-5042W Draadloos Camerasysteem 500GB - set met 2 camera's.

Vegas DCS-5040W Draadloos Camerasysteem 500GB - set met 4 camera's.

Beide sets zijn tevens voorzien van een helder en stijlvol beeldscherm, waarop je de beelden van alle camera's live kunt volgen. Het systeem wordt geleverd met een harde schijf van 500GB. Deze schijf zit ingebouwd in het beeldscherm. Ook wordt er een muis meegeleverd, waarmee je het menu op het beeldscherm eenvoudig kunt bedienen.

Beveiliging voor binnen en buiten

De camera's van de 5040 camerasystemen zijn uitgerust met een stevige behuizing en zijn water- en weerbestendig (IP66 gecertificeerd*). Je kunt ze dus zowel binnen als buiten ophangen. Handig, want zo kun je er ook meteen een bij jouw voordeur plaatsen. In combinatie met de draadloze deurbel heb je zo altijd zicht op wie er bij jouw op de stoep staat en ben jij altijd direct op de hoogte wanneer er iemand aanbelt. Dag én nacht, want de camera's zijn uitgerust met nachtzicht tot op 30 meter.
* Wil je weten wat dit inhoudt? We leggen het je uit in de blog: Wat is een IP-code?

Camerasysteem met deurbel: intercom- en beveiligingssysteem in één

Met dit complete camerasysteem met deurbel heb je dus geen aparte videodeurbel nodig, maar heb je gelijk een compleet intercom annex beveiligingssysteem. Plaats het beeldscherm op een centrale plek in huis om altijd van binnenuit te kunnen zien wie er voor de deur staat, zonder meteen te laten merken dat je thuis bent. Ook de beelden van jouw andere camera(s) volg je eenvoudig op dit scherm. Sluit je het systeem aan op jouw internetverbinding, dan kun je de beelden eveneens live volgen of achteraf terugkijken in de gratis app op je smartphone of andere mobiele apparaten. Zo weet je ook wie er op de stoep staat als je zelf niet thuis bent. De camera's zijn daarnaast voorzien van een microfoon en luidspreker, zodat je zelf via je smartphone kunt communiceren met mensen in de buurt van de camera. Zo vertel jij de buurvrouw gemakkelijk dat je niet thuis bent maar vanavond wel gezellig bij wilt kletsen, en laat je inbrekers meteen weten dat ze op heterdaad betrapt zijn.

Ongekend draadloos bereik

Dit camerasysteem met deurbel heeft daarnaast een zeer groot draadloos bereik. De camera's zenden het beeld draadloos naar het basisstation (lees: de monitor met harde schijf) tot een maximale afstand van maar liefst 300 meter per camera. Elke camera functioneert daarnaast ook als zogenaamde 'repeater' (signaalversterker) zodat het mogelijk is een camera tot op wel 900 meter afstand van het basisstation af te plaatsen. Het Vegas camerasysteem met deurbel werkt daarbij met een versleuteld digitaal draadloos signaal. Dit houdt in dat de werking van het camerasysteem niet afhankelijk is van je internetverbinding en dus alleen stroom nodig heeft om te kunnen functioneren. In andere woorden: om het systeem te gebruiken, heb je niet per se internet nodig. De camera's en het basisstation verbinden onderling draadloos, zonder dat daar een internetverbinding aan te pas komt. Wil je de beelden wel kunnen bekijken in de gratis app, dan dien je het systeem echter wel aan te sluiten op je netwerk.

Meer weten?

Meer weten over dit innovatie camerasysteem met deurbel? Kom naar onze winkel in Papendrecht om 'm in het echt te bewonderen en te zien hoe het systeem werkt. Telefonisch advies inwinnen kan natuurlijk ook. Bel hiervoor naar 078 6416410.

 

8682-vegas-dcs-5042w-draadloos-camerasysteem-500gb.jpg

Persoonlijk advies ®

  • Uitgebreid betaalgemak: