Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Verbonden én veilig: het kan met beveiligingssysteem Home8

Geschreven door op Beveiligingssysteem Home8 is veelzijdig. Dit doe-het-zelf alarmsysteem beschermt jou, je dierbaren en kostbaarheden niet alleen tegen allerlei gevaren, maar is ook een collectief systeem. Met Home8 ben je altijd met elkaar verbonden.

 

Beveiligingssysteem Home8 is veelzijdig. Dit doe-het-zelf alarmsysteem beschermt jou, je dierbaren en kostbaarheden niet alleen tegen allerlei gevaren, maar is ook een collectief systeem. Met Home8 ben je altijd met elkaar verbonden.

Brand- en koolmonixemelder | Watermelder | Zorg domoticaAlle Home8 Uitbreidingen

Beveiligingssysteem met app

Home8 bedien je volledig uit de bijbehorende overzichtelijke app. Hierin kun je familieleden, vrienden, buren - wie je maar wilt - toevoegen. Ze hebben toegang tot jouw alarmsysteem en worden dus samen met jou gealarmeerd, of - indien je dat wenst - fungeren als noodcontact, zonder verdere toegang. Ook kun je meerdere locaties toevoegen. Zo kun je bijvoorbeeld zowel jouw eigen huis, als dat van opa en oma beveiligen. Met z'n allen, centraal in één app. Collectieve bescherming dus.

Home8: beveiligingssysteem tegen inbraak, brand en lekkage

Allereerst beschermt een alarminstallatie van Home8 tegen inbrekers. Sowieso is de werking preventief, want een slimme inbreker denkt wel twee keer na voordat hij bij een locatie met een alarmsysteem probeert binnen te komen. Doet hij dat toch, dan zorgt beveiligingssysteem Home8 voor een "heterdaadje". Alle sensoren en camera's reageren op elkaar. Wordt bijvoorbeeld het raam opengebroken, dan zal de deur-raamsensor dit meteen merken. Vervolgens gaat de camera filmen en zal de sirene aan gaan. Slechts een voorbeeld van de mogelijkheden, afhankelijk van welke apparaten er zijn aangesloten.

En het alarmsysteem beschermt niet alleen tegen gevaren van buitenaf. Het beveiligingssysteem behoedt je ook voor gevaren binnenshuis. Ontstaat er onverhoopt brand, dan zal de brand- en koolmonoxidemelder meteen alarm slaan. Handig in de keuken bijvoorbeeld, of in een ruimte met een openhaard. Hetzelfde geldt voor lekkage. De speciale watermelder merkt het meteen als er op cruciale plekken, zoals in de badkamer of bij de wasmachine, lekkage ontstaat.

Home8: beveiligingssysteem voor comfort, zorgdomotica en collectieve bescherming

Home8 maakt jouw huis slim en comfortabel. Er zijn allerlei slimme koppelingen mogelijk, zoals een verbinding met Philips Hue. Apparaten bedienen op afstand wordt zo een stuk eenvoudiger. Daarnaast is Home8 niet alleen een alarmsysteem, maar ook een zorgsysteem: met slimme zorgdomotica kun je, met inachtneming van ieders privacy, op afstand een oogje in het zeil houden bij jouw kwetsbare dierbaren. Bijvoorbeeld met de medicijndispenser, de val-en paniekknop en de inactiviteitssensor. Dit zorgt voor een gerust gevoel. Ook de binnencamera's kunnen een handje helpen: allen zijn voorzien van een microfoon en luidspreker, zodat je mee kunt luisteren en praten. Handig, en ook een manier om altijd met elkaar verbonden te zijn.

---> Bekijk alles van Home8

Vragen?

Heb je nog vragen naar aanleiding van dit artikel? We helpen je graag. Stel je vragen via de online chat, bel 078 641 6410 (keuze 1) of mail naar klantenservice@epine.nl. Meer informatie vind je ook in de "Altijd verbonden" folder

10760-logo-home8-2019.png

Persoonlijk advies ®

  • Uitgebreid betaalgemak: