Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Toepassingen

Wij voorzien bedrijven en huizen van IP-camera's en completer camerabewakingssystemen. Dit kunnen zowel geavanceerde als eenvoudige systemen zijn. Naar uw situatie stellen we het juiste pakket samen dat bestaat uit:

  • Hoge kwaliteit IP-camera's.camera’s;
  • Goede recorders met voldoende opslagruimte;
  • De juiste mogelijkheden qua beheer en bediening;
  • Lange garantietermijn.
Speciale toepassingen:

Geen situatie hetzelfde

Elke risicovolle situatie waarin een bewakingssysteem wordt gebruikt is anders. Daarom bieden wij veelal een camerabewakingssysteem op maat. Zo krijgt u de juiste mogelijkheden en betaalt u niet teveel voor opties die u niet gebruikt.

Remote toegang via PC’s, Ipads en mobiele telefoons

Overal kunnen zien of uw kostbaarheden veilig zijn? Met onze oplossingen kunt u real-time inloggen op uw camerabewakingssysteem. Ook is het mogelijk om een melding te ontvangen wanneer er activiteit is. Zo ontglipt geen inbreker, overvaller of vandaal aan uw oog.

Speciale oplossingen

Speciale situaties vergen speciale oplossingen. Zo hebben wij ons onder andere gespecialiseerd in het leveren van camerabewakingssystemen voor appartementencomplexen (VvE), paardenmaneges, woonhuizen, juweliers en jachthavens. Hier zijn vaak veel kostbaarheden die goed bewaakt moeten worden.

Grote variatie aan producten

Om u de beste oplossing te kunnen leveren bieden wij een grote variatie aan producten. Zo kunnen wij u IP camera’s en complete camerasets leveren. Ook de recorders en accessoires zoals beugels leveren wij. 

Persoonlijk advies ®

  • Uitgebreid betaalgemak: