Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Paarden maneges

Beveiligingscamera maneges

Epine Beveiligingscamera's is ook de aanbieder van internet camera systemen exclusief voor dierenpensions en paardenmaneges. Een Epine Camerasysteem is een waardevolle toevoeging  aan uw faciliteiten en een uitstekende basis om uw bedrijf uit te bouwen.

Waarom Epine Camerasystemen?
Door het  toevoegen van het Epine Camerasysteem aan uw dienstverlening kunt u uw dienstverlening eenvoudig uitbreiden. Door uw klanten bijvoorbeeld de mogelijkheid te geven hun dier te bekijken terwijl het aan uw zorg is toevertrouwd, stelt dit de eigenaar gerust en levert dit extra toegevoegde waarde aan uw klant. U creeërt hiermee een unieke vorm van mond tot mond reclame voor uw bedrijf, wat uiteraard de beste manier is om uw bedrijf te promoten.

Daarnaast verhoogt u  eenvoudig de klanttevredenheid.  

Waarom Epine Camerasysteem?

Het installeren van camera's was in het verleden niet alleen tijdrovend, maar vraagstukken zoals de betrouwbaarheid en ondersteuning voor dergelijke systemen maakte het hele proces complex. Installeert u een inferieur systeem dat beperkt is in het aantal kijkers, slechte beeldkwaliteit heeft, en complex in de bediening levert dit frustratie op niet alleen voor u, maar ook voor uw klanten.

Epine heeft het mogelijk gemaakt om  eenvoudig en betaalbaar hoge kwaliteit camera's aan te bieden. Wij verzogen al het werk zoals het instellen en aanpassen van het systeem, zodat u direct gebruik kunt maken van de toegevoegde voordelen van onze service. Wij verzorgen technische ondersteuning en uiteraard de software-upgrades. 

Bovendien streeft Epine naar het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve producten die de entertainmentwaarde van het live camera systeem bevorderen. Onlangs zijn geïntroduceerde producten zoals de apps voor de iPhone, Android en Blackberry zeer goed ontvangen,

Andere voordelen

Camera’s schrikken diefstal en vandalisme af en verhoogd productiviteit van het personeel, werknemers hebben de neiging om harder te werken als ze weten dat mensen kijken.
Beveiliging :Gebruik de camera's om uw bedrijf te beveiligen wanneer u gesloten bent.

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Direct advies van de specialist met onze online chat
 • Producten in het echt zien? Kom naar onze winkel in Papendrecht
 • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
 • Uitgebreid betaalgemak: