Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?

Open de Home8 app en selecteer “Wachtwoord vergeten”.
Selecteer de landcode van uw account (telefoonnummer). Voer vervolgens het telefoonnummer, inclusief het netnummer van toepassing, in.
Klik op “Indienen”.
Voer de toegangscode die u via SMS heeft ontvangen in het invoerscherm.
Vervolgens kun je het willekeurige gegenereerde wachtwoord wijzigen door vanuit het startmenu:”mijn profiel” te selecteren.
Selecteer “wachtwoord wijzigen”. Voer het willekeurig gegenereerde wachtwoord in en bevestig 2 x het nieuwe wachtwoord. Klik vervolgens op “save”.