Ik krijg geen audio-notificaties binnen via de Home8 app op mijn smartphone

Audio-notidicaties kunnen worden ingesteld in de Home8 app. Open de Home8 app en tik op de 3 lijntjes links bovenin om het menu te openen. Selecteer Meldingen. Zorg ervoor dat  “Push meldingen” aan staat. Zorg ervoor dat  “Audiowaarschuwingen”aan staat. Controleer het volume van de smartphone inclusief de mute-knop.

Home8