Veelgestelde vragen over Lumiere

Op deze pagina vind je veelgestelde vragen en Tips & Tricks over het gebruik van de Lumiere IP Camera's en camerasystemen.

Algemeen

Is er een scherm beschikbaar om de camera's te bekijken?

EyeCloud App

Hoeveel camera's kan ik maximaal toevoegen in de app?
Kan ik de camera via de app op mijn WiFi netwerk installeren?
Hoe schakel ik de audio aan/uit van mijn Lumiere IP-camera?
Hoe kan ik mijn Lumiere IP-camera voorzien van de nieuwste firmware-update?
Hoe formateer ik een SD Kaart en verwijder ik oude data?
Kan ik binnen de app groter beeld bekijken en eventueel inzoomen?
Hoe kan ik mijn camera te delen met een ander account?
Hoe kan ik mijn camera hernoemen?

EyeCloud PC Viewer

Kan ik mijn camera of camerasysteem ook via de PC overal ter wereld bekijken?