Is er een scherm beschikbaar om de camera's te bekijken?

Jazeker. De camera's kunnen worden gekoppeld met de EP-NS407 Netwerk Video Server. Deze EP-NS-407 is zeer geschikt voor het opnemen en bekijken van de beelden van IP camera's. Door de handige touchscreen bediening en plug & play configuratie is de NVS in een hand omdraai geinstalleerd. De NVS is zowel via het WiFi netwerk als met een kabel aan het netwerk te koppelen.