Veelgestelde vragen Zmodo Pivot

Op deze pagina vind je veelgestelde vragen en Tips & Tricks over het gebruik van de Zmodo Full HD Smart Home IP Camera.

Software & Apps

Welke app kan ik gebruiken voor mijn IOS of Android device?

Kan ik mijn Pivot ook via de PC overal ter wereld bekijken?

Algemeen gebruik van de Zmodo Pivot

Kan ik binnen de app groter beeld bekijken en eventueel inzoomen?

Hoe kan ik de gevoeligheid van de bewegingsdetectie instellen?

Wanneer je vraag hier niet bij staat kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.
Telefoon
E-mail
Facebook
Twitter

Persoonlijk advies ®

• Altijd de scherpste prijzen
    en de beste kwaliteit
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
    morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
  • Direct advies van de specialist met onze online chat
  • Producten in het echt zien? Kom naar onze winkel in Papendrecht
  • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers