Kan ik binnen de app groter beeld bekijken en eventueel zoomen?

Open de Zmodo app en selecteer de live feed van de IP-camera. Je kunt de telefoon eenvoudig kantelen om het beeld te vergroten. De laatste versie van de Zmodo app beschikt ook over een zoom functie. Knijp je vingers naar buiten en binnen om digitaal te zoomen.

Zorg ervoor dat de Zmodo app is voorzien van de laatste update om gebruik te kunnen maken van de laatste beschikbare functies.