Kan ik binnen de app groter beeld bekijken en eventueel zoomen?

Open de Zmodo app en selecteer de live feed van de IP-camera. Je kunt de telefoon eenvoudig kantelen om het beeld te vergroten. De laatste versie van de Zmodo app beschikt ook over een zoom functie. Knijp je vingers naar buiten en binnen om digitaal te zoomen.

Zorg ervoor dat de Zmodo app is voorzien van de laatste update om gebruik te kunnen maken van de laatste beschikbare functies.

Wanneer je vraag hier niet bij staat kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.
Telefoon
E-mail
Facebook
Twitter

Persoonlijk advies ®

• Altijd de scherpste prijzen
    en de beste kwaliteit
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
    morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
  • Direct advies van de specialist met onze online chat
  • Producten in het echt zien? Kom naar onze winkel in Papendrecht
  • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers