Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

'Veiligheid is voor iedereen.' Wat jij nog niet wist over IP-camera merk Reolink

Geschreven door op Reolink levert sinds 2009 wereldwijd IP-camera's die zich laten kenmerken door kwaliteit en gebruiksgemak. Onder het motto "Veiligheid is voor iedereen" zoekt het bedrijf naar innovatieve manieren om huizen en bedrijven niet alleen veiliger, maar ook comfortabeler te maken. Nieuwsgierig? In deze blog vertellen we jou wat meer over dit hoogwaardige cameramerk.

Reolink levert sinds 2009 wereldwijd IP-camera's die zich laten kenmerken door kwaliteit en gebruiksgemak. Onder het motto "Veiligheid is voor iedereen" zoekt het bedrijf naar innovatieve manieren om huizen en bedrijven niet alleen veiliger, maar ook comfortabeler te maken. Nieuwsgierig? In deze blog vertellen we jou wat meer over dit hoogwaardige cameramerk.

In het kort over Reolink

Sinds Reolink in 2009 zijn eerste stappen zette in de markt van IP-camera's, heeft het bedrijf zich ten doel gesteld om goede en betaalbare beveiligingscamera's te produceren en vooral te blijven ontwikkelen. Daarbij staat gebruiksgemak hoog in het vaandel. Reolink biedt makkelijk te installeren en te bedienen apparatuur, die zowel toegepast kan worden in huizen, als in bedrijven en/of op kantoor. En het resultaat van deze formule is bewezen succesvol: duizenden mensen over de hele wereld hebben nu een gerust gevoel, kunnen 's nachts rustig slapen en zijn altijd op de hoogte van wat er thuis of in het bedrijf gebeurt dankzij IP-camera's van Reolink.

Volledig draadloze IP-camera's

Reolink onderscheidt zich onder andere met zijn aanbod van volledig draadloze camera's. Want wanneer we het hebben over 'draadloos', betekent dat niet meteen dat er geen enkele bedrading nodig is. Draadloze camera's zijn draadloos op het internet aan te sluiten via WiFi, maar moeten dan vaak nog wel op het lichtnet aangesloten worden. Dat hoeft natuurlijk geen probleem te zijn. Maar soms maakt dat het plaatsen van een camera wel een stuk lastiger. Reolink biedt daarom draadloze camera's die ook echt 100 % draadloos zijn. Deze camera's werken op batterijen en kun je dus plaatsen waar je maar wilt. Op dit moment biedt Reolink twee typen van deze flexibele camera's: de Reolink Argus en de Reolink Keen. De Reolink Argus is weerbestendig en kun je dus zowel buiten als binnen plaatsen, waar de Reolink Keen een speciale binnencamera is.

>>> Bekijk de Reolink Argus
>>> Bekijk de Reolink Keen

Tip: Meer weten draadloze camera's? Lees dan ook onze blog: Hoe draadloos is draadloos?

Buiten IP-camera's

Daarnaast heeft Reolink verschillende typen buiten IP-camera's ontwikkeld met bijbehorende NVR's om de beelden op te slaan. Kenmerkend voor deze camera's is dat ze van een werkelijk torenhoge resolutie (Super HD) voorzien zijn. Ook zijn alle typen IP-camera's te bedienen in de gratis Reolink app en zeer gemakkelijk te installeren en bedienen (volgens het bekende Plug & Play principe).
>>> Bekijk de Reolink IP-camera's in ons assortiment

Gratis Reolink app voor iOs en Android

Met de Reolink app kun je lokaal of op afstand toegang krijgen tot jouw IP-camera's en NVR's op je mobiele apparaten. Je kunt de beelden van jouw huis of bedrijf live streamen en overal en altijd volgen en bekijken. De app is gebruiksvriendelijk ingericht, in slechts 3 stappen voeg je jouw camera toe. Je kunt zelfs tot 16 camera's tegelijkertijd bekijken met de zogenaamde 'multi-channel view'.
>>> Bekijk de Reolink app in Apple's Appstore en in Google's Play Store.

Ontwikkeling

De ontwikkeling van Reolink staat niet stil. Zo is binnenkort de Argus 2 beschikbaar: een camera met dezelfde slimme functies als zijn voorganger, maar met een oplaadbare batterij en de mogelijkheid tot uitbreiding met een solar paneel. Zo tilt Reolink het begrip 'draadloos' naar een nog hoger niveau: met een solar paneel voor zonne-energie wordt jouw camera zelfvoorzienend en hoef je 'm dus nooit meer op te laden of de batterij te vervangen.

Wil je meer weten over de IP-camera's van Reolink neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel. De koffie staat klaar!

 

8095-logo.png

Persoonlijk advies ®

  • Uitgebreid betaalgemak: