Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Amaryllo Cloud IP-camera

De nieuwe generatie IP-camera’s, ja zo kunnen we deze Amaryllo apparaten wel noemen! Amaryllo heeft met de iCam 360 HD & iSensor HD echt een stap verder gezet in de ontwikkeling van camerabeveiliging. Zo zijn de camera's zijn volledig gecertificeerd door Microsoft Skype en ondersteunen exclusief Google Drive opslag. De iCam HD en iSensor HD zijn bekroonde producten die prestigieuze Best Choice Awards hebben ontvangen op Computex 2014.

Voordelen Amaryllo camera’s!

De nieuwe generatie IP-camera’s, ja zo kunnen we deze Amaryllo apparaten wel noemen! Amaryllo heeft met de iCam 360 HD & iSensor HD echt een stap verder gezet in de ontwikkeling van camerabeveiliging. Zo zijn de camera's volledig gecertificeerd door Microsoft Skype en ondersteunen Google Drive opslag. De iCam HD en iSensor HD zijn bekroonde producten die prestigieuze Best Choice Awards hebben ontvangen op Computex 2014.

Melding bij audio- of bewegingsdetectie

De iCam en iSensor hebben loepzuivere audio- en motion sensoren. De audio sensor neemt al geluiden op voordat de IP-camera iets in beeld kan hebben. Als de camera bijvoorbeeld in de woonkamer is geplaats, hoor je dat inbrekers een ruitje intikken in de keuken. Het beeldmateriaal is van hoge kwaliteit door de HD camera. Zodra er geluid of beweging gedetecteerd wordt, kan je er voor kiezen direct een push-melding te ontvangen via de Amaryllo app. Door deze melding te bekijken kun je direct controleren wat er aan de hand is. Misschien is het loos alarm, maar het kan ook zomaar een inbreker zijn waardoor je direct de politie kan inschakelen.

                                          

iCloud opslag en beveiliging.

Elke Amaryllo IP-camera wordt geleverd inclusief 15GB gratis Google Cloud opslag. De iSensor en iCam versturen versturen de opgenomen beelden automatisch naar de Google Cloud. Via de app, die in verbinding staat met de Cloud, kun je gemakkelijk de beelden beheren. De Amaryllo app synchroniseert met Google Drive zodat je via de app de opgenomen beelden direct kunt beheren en niet apart Google Drive hoeft te openen. De data is stevig beveiligd met de laatste 256-bit encryptie. Dit is de nieuwste beveiligingstechniek om documenten te beveiligen. Deze beveiliginstechniek wordt zelfs door de Amerikaanse overheid gebruikt om documenten mee te beveiligen. Beide type IP-camera’s zijn uitbreidbaar met een SD-kaart. De iSensor heeft zelfs nog 4GB intern geheugen dat ook via de app te beheren is. Voordeel hiervan is dat deze beelden niet te ‘stelen’ zijn, wat inbrekers wel bij je SD kaart kunnen doen door hem uit de camera te halen.

Privacy

Heb je er even geen behoefte aan dat de IP-camera aan staat als je toch thuis op de bank zit, dan kun gemakkelijk de camera uitschakelen met de ‘Privacy Protection’ functie. Prettig als je bijvoorbeeld belangrijke zaken wilt bespreken. Het enige wat er hoeft te gebeuren is de privacy functie inschakelen via de app. De camera sluit automatisch alle functionaliteiten af.

      

 

     

Bescherming

Er is goed nagedacht over de antenne. Deze zit namelijk in de camera en er niet buiten. Dit maakt de camera niet alleen compacter en minder opvallend maar is ook minder schadelijk. Zijn IP-camera’s schadelijk dan? Nee dat zijn ze niet. Er komt altijd een heel klein beetje straling vrij bij draadloze apparatuur (mobiele telelfoons, tablets, etc.) die in draadloze verbinding staan met andere apparaten. Doordat de antenne aan de binnenkant zit komt er nog minder van deze straling vrij. Ook de infrarood functie is gemakkelijk aan en uit te zetten. Overdag is de infrarood functie in principe niet nodig. Door de infrarood functie overdag uit te schakelen kun je de ogen van jezelf, je kinderen en/of je huisdieren beter beschermen.

Energieverbruik

De iSensor en iCam gebruiken ontzettend weinig stroom. Om de camera op een positie te plaatsen waar geen stopcontact in de buurt zit, kun je zelfs een powerbank aan de camera hangen als accu! Met 6000mAh kun je gemakkelijk de IP-camera laten filmen.

           

Wil je meer weten over de iCam HD 360 en/of de iSensor van Amaryllo? Stuur dan een mailtje naar klantenservice@epine.nl of bel naar 078 641 64 10. Wil je de iCam HD 360 en/of de iSensor bestellen?

Bestel hier direct je eigen iCam HD 360 of iSensor HD

 

 

2294-ACC1308A1WH_20140711.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Direct advies van de specialist met onze online chat
 • Producten in het echt zien? Kom naar onze winkel in Papendrecht
 • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
 • Uitgebreid betaalgemak: