Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Amaryllo IP camera. Innovatieve kwaliteit.

Het Nederlandse merk Amaryllo heeft een aantal producten in het pakket met enorm innovatieve features. Volgens ons zijn de camera's van het merk daardoor uitstekend geschikt voor vele toepassingen. Wij zetten de unieke functies en modellen eens voor je op een rijtje.

Amaryllo.

De naam klinkt exotisch. Maar het hoofdkantoor van dit innovatieve cameramerk staat gewoon in onze eigen hoofdstad Amsterdam. Zowel design, marketing als de verkoop worden in eigen huis verzorgd. Vele nationale en internationale prijzen bewijzen dat Amaryllo op de goede weg is binnen het huidige IP camera landschap. Een aantal functies van de Amaryllo camera's is zo bijzonder dat wij er graag wat extra aandacht aan besteden. Bij dezen.

 

Uiteraard alle "normale" camerafuncties aan boord

Alle Amarylo IP camera's beschikken natuurlijk over de functies die een goede camera dient te hebben. High Definition of zelfs Full High Definition resolutie zorgen voor een prachtig haarscherp beeld. Alle details worden weergegeven en stilstaande beelden hebben een nagenoeg foto-realistische kwaliteit.

De iSensor is er als binnen- en als buitenversie. De iSensor voor binnen en de iSensor Patio voor buiten.

Door middel van de gratis app kunnen de instellingen van de camera aangepast worden en kun je beelden mee- of terugkijken. Natuurlijk krijg je via diezelfde app een melding wanneer er beweging wordt gedetecteerd. De meeste modellen geven ook een melding wanneer de ingebouwde microfoon geluid detecteert. Zelfs wanneer er op de camera nog niets te zien is merken de camera's dus al dat er iets gebeurt.

 

Standaard met opname naar de Cloud

Alle Amaryllo IP camera's komen standaard met een gratis abonnement om beelden op te slaan en terug te kijken in de Cloud. Tot maximaal 24 uur worden de beelden voor je bewaard. Zo kun je dus, onafhankelijk van je locatie, kijken wat je camera heeft opgenomen. Een ander groot voordeel is dat Cloud opslag niet fysiek te stelen is. Een SD kaart in een camera zou door een inbreker kunnen worden uitgenomen. Je opnames ben je dan kwijt. De Cloud is niet te stelen...

Camera's altijd uitgerust met pan en zoom

Alle Amaryllo's zijn van afstand te draaien. Zo kun je een persoon of onderwerp van afstand eenvoudig volgen en in de gaten houden. Of af en toe een ander gedeelte van de ruimte laten filmen. Zoomen gebeurt digitaal. Door de hoge resolutie is dat een prima oplossing.

De iCam 360 en iCamPRO kunnen zelfs helemaal rondom kijken. Deze modellen zijn op afstand 360° draaibaar.

Unieke volgfunctie op de iCamPRO

De Amaryllo iCamPRO bezit iets wat maar weinig consumentencamera's hebben. Een unieke feature die het mogelijk maakt dat personen of objecten volautomatisch gevolgd worden door de lens. Op basis van beweging of audio "voelt" de iCamPRO waar een object of persoon zich bevindt. Natuurlijk krijg je een melding op je smartphone wanneer er iets gedetecteerd wordt. En daarnaast maken een ingebouwde microfoon en luidspreker het mogelijk om te communiceren met de persoon in de ruimte.


 

En exclusief in Nederland bij Epine Camerashop

Amaryllo wordt wereldwijd verkocht door grote winkels en winkelketens. In Nederland hebben wij echter een exclusieve status. Als officiële dealer van Amaryllo ben je bij ons verzekerd van alle benodigde technische ondersteuning en service. Onze verkopers weten ook als geen ander wat de verschillende modellen voor jouw situatie kunnen betekenen. Je mag ons altijd bellen op 078-6416410 of een mailtje sturen naar sales@epine.nl.


3853-iSensor_Patio_HD.jpg

Persoonlijk advies ®

  • Uitgebreid betaalgemak: