Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

De Zmodo ZM-1004-1TB. Topkwaliteit tegen een scherpe prijs.

Het is niet onze stijl om een heel blog te wijden aan één product. Maar de Zmodo ZM-1004-1TB verdient gewoon wat eigen zendtijd. Zoveel kwaliteit tegen zo'n scherpe prijs. Meer heb je niet nodig.


Wanneer je op zoek bent naar een goed en compleet camerasysteem is het niet ondenkbaar dat je op een gegeven moment door de bomen het bos wat lijkt kwijt te raken. Gelukkig hoeft dat niet. Epine en Zmodo hebben een alles-in-één camerasysteem met harde schijf, 4 binnen-/buitencamera's met veilige en betrouwbare PoE-verbinding en een heel zacht prijsje speciaal voor jou geselecteerd. De ZM-1004-1TB.

Camera's

De vier meegeleverde camera's zijn compact en degelijk. De water- en weerbestendige behuizing is expres zeer discreet gehouden om ook binnen onopvallend gebruikt te kunnen worden. Een resolutie van 1280 x 720 pixels (HD) zorgt voor haarscherpe beelden. Infrarood LEDs zorgen ervoor dat je ook in volledige duisternis herkenbare plaatjes kunt blijven maken.

Al overtuigd? Bekijk en bestel

Recorder

Alle 4 kanalen tegelijkertijd opnemen in High Definition resolutie. Daar is de meegeleverde recorder toe in staat. De ingebouwde 1 Terabyte harde schijf maakt het mogelijk om weken aan informatie op te slaan. Hoe hij dat doet? Door intelligente opname. Zo kun je instellen dat er slechts wordt opgenomen wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Of alleen op bepaalde vooraf ingestelde tijdstippen.

Power over Ethernet

De camera's krijgen hun stroom door PoE. Power over Ethernet betekent dat het voldoende is om met één netwerkkabel van de recorder naar de camera te gaan. Door die ene kabel gaan zowel de voeding voor de camera als het beeldsignaal naar de recorder. Een stopcontact in de buurt van iedere camera is dus niet nodig met de Zmodo ZM-SS714.

Meer over Power over Ethernet lees je in ons blog over PoE

Meekijken op afstand

Uiteraard zijn er zowel voor Android als voor Apple apps verkrijgbaar om de beelden van de camera's op je mobiel of tablet mee of terug te kijken. Installeren en aanmelden gaat heel eenvoudig door de QR-codes op de recorder en camera's.Met de Zmodo ZM-SS714 heb je in één keer een volledige bewakingscamera set in huis. Fraaie technieken en een evenzo fraaie prijs maken dit een topper in het gamma van Epine. Voor meer informatie over de Zmodo set kun je ons altijd bellen op 078-6416410. Direct bestellen mag natuurlijk ook. Ga dan naar de productpagina van de ZM-1004-TB.2314-zp-ke1h04-s-04.jpg

Persoonlijk advies ®

  • Uitgebreid betaalgemak: