Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

De babyfoon van nu

Een IP camera is tegenwoordig echt niet meer alleen bedoeld om je woning of bedrijf te beveiligen. De huidige generatie PTZ binnen camera's is namelijk uitstekend te gebruiken als babyfoon. Tweeweg audio, live meekijken en bewegings- en geluidsdetectie maken het plaatje compleet.

De huidige generatie IP camera's voor binnen is uitstekend geschikt om gebruikt te worden als babyfoon. Features die een aantal jaar geleden nog "verre toekomst"-muziek leken zijn nu bereikbaar geworden voor het grote publiek. Bewegingsdetectie, reageren op geluid, HD resolutie en nachtzicht door middel van infrarood LEDs. Ideaal dus om de kleine in de gaten te houden.

Reageren op beweging

Niets is er mooier dan wanneer je baby lekker rustig slaapt. Maar wanneer je kleintje opeens wakker wordt en gaat liggen spartelen of gaat staan is het wel fijn om dat te weten. De huidige generatie IP camera's voor binnen heeft bewegingsdetectie waarbij de gevoeligheid instelbaar is. Zo krijg je geen melding wanneer je baby zich omdraait, maar wel wanneer het wél nuttig is.

High Definition resolutie

De beeldkwaliteit van de babycamera's is enorm hoog. HD resolutie (1280 x 720 pixels) zorgt voor een ontzettend gedetailleerd beeld. En dat een scherp beeld alleen maar voordelen biedt hoef ik niet uit te leggen.

Hij moet een beetje bij de kleuren van de kinderkamer passen, maar dan heb je wel een héél mooie. De Amaryllo iCam HD 360 Groen.

Kijken in het donker

Ook in een volledig duistere ruimte kan een camera herkenbare beelden maken. Dat komt omdat de camera's van nu zijn uitgerust met infrarood LEDs. 's Nacht kun je makkelijk tot een meter of 10 kijken. Ruim voldoende voor de gemiddelde babykamer dus.

Draaien, kantelen, zoomen

Nog een heel leuke, nuttige functie is de PTZ-functie. Pan, Tilt en Zoom zorgen ervoor dat je de camera van afstand, vanuit de app, kunt draaien en kantelen. Zo zie je precies wat jij wilt zien.

De Zmodo ZH-IZV15-WAC is één van de nieuwste binnen IP camera's. Fraai design en prachtige features.Je IP camera inzetten als babymonitor is tegenwoordig heel eenvoudig. Moderne slimme technieken maken een dergelijke, compacte camera uiterst geschikt om in te zetten als babyfoon.Als je nog vragen hebt over IP camera's kun je ons natuurlijk even bellen op 078-6416410. Of stuur een mailtje naar sales@epine.nl.

3827-slapende_baby.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Direct advies van de specialist met onze online chat
 • Producten in het echt zien? Kom naar onze winkel in Papendrecht
 • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
 • Uitgebreid betaalgemak: