Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Bewakingscamera sets. Eenvoudig en voordelig.

Met een complete bewakingscamera set kun je er zeker van zijn dat alle componenten perfect met elkaar samenwerken. Daarnaast is een vooraf samengesteld pakket vaak voordeliger dan de som van de losse delen. Alleen maar voordelen dus.


De makkelijkste manier om je woning of terrein met camera's te beveiligen is door te kiezen voor een bewakingscamera set. Wanneer je kiest voor een set weet je namelijk zeker dat alle componenten feilloos samenwerken. Daarnaast is een set vaak voordeliger dan wanneer je zelf een combinatie van producten zou kiezen.

Aantal camera's

Bij een bewakingscameraset heb je verschilende opties. Het aantal camera's van de sets die wij aanbieden kan varieren van 1 tot maximaal 8. Ook een enkele camera in combinatie met een recorder of een scherm valt al onder de noemer "set". Er bestaan ook sets met combinaties van binnen- en buitencamera's.

Budget tip van de specialist: Vegas DCS-5011B, met 2 draadloze camera's en een (SD-)recorder


Bewakingscamera sets. Eenvoudig en voordelig.Resolutie van de camera's

De resolutie van de meegeleverde camera's is meestal High Definition of zelfs Full HD. Dat betekent in alle gevallen haarscherpe beelden. Waarbij Full HD natuurlijk de kroon spant met een aantal beeldpunten van 1920 bij 1080. Het maken van scherpe "stills" van opnames is geen enkel probleem. En de herkenbaarheid van objecten en personen is enorm.

Recorder of scherm. Aan jou de keuze

Een beveiligingscamera set is te verkrijgen met een recorder of met een recorder inclusief scherm. Het opnemen gebeurt op een harde schijf of op een SD kaart. Voor iedere situatie is er wel een ideale oplossing te vinden.

Voor binnen- of voor buitengebruik

Een IP cameraset is er zowel met binnencamera's als met buitencamera's. Camera's voor buiten hebben een waterbestendige, degelijke behuizing die ze geschikt maakt om te gebruiken in weer en wind.

Onze allerpopulairste: Vegas DCS-5030W, met 4 draadloze camera's en een scherm

Bedraad of draadloos aansluiten

De camerasets van ons eigen merk zijn zonder uitzondering draadloos. Dat betekent dat de camera's wel stroom nodig hebben, maar geen fysieke verbinding met de recorder of het scherm hoeven te maken. De sets van Zmodo zijn dan weer voorzien van PoE. Dat betekent dat een enkele netwerkkabel voldoende is om de camera's aan te sluiten. Zowel het beeldsignaal als de stroom worden door die ene kabel getransporteerd.

4 camera's, Full HD en een recorder met 2 TB? Zmodo ZM-SS814
Epine Camerashop heeft een uitgebreide range aan bewakingscamera sets. In alle gevallen prijstechnisch interessant en uiterst eenvoudig aan te sluiten en te installeren. Bel ons op 078-6416410 voor meer informatie of om meteen te bestellen.

3480-ZM-SS88B2B8-S_01.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Direct advies van de specialist met onze online chat
 • Producten in het echt zien? Kom naar onze winkel in Papendrecht
 • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
 • Uitgebreid betaalgemak: