Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

De babyfoon van nu. Deel twee

De inkt van het blog over babyfoons (20 augustus 2015) was nog nauwelijks droog. En ineens wordt er door de pers geschreven over de veiligheid van die camera-babyfoons. Hoe zit het met de veiligheid van de modellen die wij verkopen?


Babyfoons van tegenwoordig zijn slimme apparaatjes. Moderne functies maken deze IP camera's in "softe" verpakking tot ideale babymonitors. Nu heeft een Engelse Techsite een groot aantal slimme babyfoons getest op digitale kwetsbaarheid. De resultaten van een aantal modellen (soms van grote, gerenommeerde merken) waren schokkend. Hoe veilig zijn de babyfoons die Epine verkoopt?

Wees gerust. Onze babyfoons zijn veilig...

De babymonitors die wij in ons assortiment hebben zijn alle gebaseerd op "echte" IP-camera's. Dat betekent een bijna waterdichte beveiliging door gecodeerde verbindingen en een zelf in te stellen wachtwoord. Als je WiFi netwerk goed beveiligd is, zal de babyfoon van buitenaf niet te benaderen zijn. Behalve door jezelf natuurlijk...

Babyfoons zijn eigenlijk fraai vormgegeven binnen IP camera's

...en voorzien van zeer hoogwaardige features

In ons vorige blog over babycamera's heb je al kunnen lezen hoe ver de techniek is. High Definition beeldresolutie, bewegingsdetectie, geluidsdetectie, inzoomen om een beter beeld te krijgen, meldingen naar je smartphone, eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken. En door de ingebouwde luidspreker kun je je kleintje eventueel op het gemak stellen met kalmerende woordjes.

Veiligheid júist voor alles

Wij zijn verkoper van alarmsystemen en beveiligingscamera's. Veiligheid gaat bij ons dus ook juist voor alles. Je kunt dan ook met een gerust hart een babycamera bij ons bestellen. Het zit wel goed.Wil je meer weten over onze camera's of advies over de andere producten in ons assortiment, bel dan naar 078-6416410. We helpen je graag.

3407-ZH-IZV15_5.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Direct advies van de specialist met onze online chat
 • Producten in het echt zien? Kom naar onze winkel in Papendrecht
 • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
 • Uitgebreid betaalgemak: