Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Camerabeveiliging en ouderen?

Steeds vaker wordt er gekozen IP-camera's in te zetten bij het ondersteunen van ouderen die zelfstandig kunnen en willen blijven wonen. Als er, met hun toestemming, IP-camera’s in hun woning geplaatst worden kan een familielid of professioneel hulpverlener altijd even mee gluren om te zien of alles nog goed gaat.

Steeds vaker wordt er gekozen IP-camera's in te zetten bij het ondersteunen van ouderen die zelfstandig kunnen en willen blijven wonen.  Als er, met hun toestemming, IP-camera’s in hun woning geplaatst worden kan een familielid of professioneel hulpverlener altijd even mee gluren om te zien of alles nog goed gaat. Een PTZ-camera (Pan, Tilt, Zoom) maakt het allemaal nog mooier. Draai naar de woonkamer om te zien dat oma nog rustig voor de televisie zit te breien, draai dan naar de keuken om te zien of er geen pannetje meer op het vuur staat.

Steeds vaker camerabeveiliging voor ouderen

Steeds meer ouderen zijn voorzien van een IP-camera welke waakt over hun eigen gesteldheid en eigendommen. Veelal zijn het de kinderen van de ouders die overgaan tot de gezamenlijke aanschaf van dit stukje veiligheid in het belang van hun vader of moeder. Door middel van de live camera beelden kunnen de kinderen via een app op de smartphone hun vader of moeder in de gaten houden of alles nog goed gaat.                                                           

Een IP-camera voor ouderen is multi-inzetbaar                        

Een IP-camera kan op talloze manieren worden ingezet.
Denk aan het bewaken van de eigendommen, maar ook
kan de beveiligingscamera worden ingezet om beeld en
geluidsopnamen van de slaapkamer of huiskamer te maken. 
Mocht je vader of moeder gevallen zijn, dan ontvang je direct
via de app een melding en kun je live meekijken. Maar je kan
bijvoorbeeld ook nakijken of de bestelde zorg wel ook echt
geleverd is op de afgesproken tijden.


Tip
: Snelle installatie, Full HD beeldkwaliteit en overal ter wereld te bekijken. Dat is de EP-PM12WP Binnen IP-camera.

Installatie van een IP-camera voor ouderen

Met een IP-camera van Epine kun je met behulp van een app op je smartphone of tablet een beveiligingscamera besturen die je overal bij je ouders in huis kunt plaatsen. Het enige wat je hiervoor nodig heeft is een Wifi verbinding. De IP-camera's zijn voorzien van een twee-wegs audioverbinding, waardoor je ook gemakkelijk met de ouderen kunt communiceren.

Tip: Unieke combinatie van camera's en nood-alarmsysteem. De Home8 Paniek CareBox.

Dat een IP-camera inzetten voor je ouders of ander hulpbehoevenden ingrijpend is begijpen wij. Natuurlijk zijn wij te allen tijde bereid om je meer te vertellen over hoe een IP-camera te gebruiken en hoe het precies werkt. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 078-6416410 of een mailtje sturen naar sales@epine.nl

 

5203-camera-monitoring.jpg

Persoonlijk advies ®

  • Uitgebreid betaalgemak: