Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Camerasystemen steeds populairder

Inbraken zijn schering en inslag, steeds vaker wordt er ook geweld gebruikt. Camerasystemen zijn een beproefd middel waarvan een preventieve werking uitgaat. De tijd is voorbij dat dergelijke systemen kostbaar waren in aanschaf en ingewikkeld qua installatie. In dit blog gaan wij dieper in op ons aanbod van camerasystemen.

Inbraken zijn schering en inslag, steeds vaker wordt er ook geweld gebruikt. Camerasystemen zijn een beproefd middel waarvan een preventieve werking uitgaat.

Een camerasysteem aansluiten dat is toch erg ingewikkeld en heel erg duur?

De tijd is voorbij dat dergelijke systemen kostbaar waren in aanschaf en ingewikkeld qua installatie. Epine verricht baanbrekend werk door camera systemen eenvoudig (plug and play) en betaalbaar te maken en te houden.

De camerasets van Epine kunnen door iedereen zonder technische kennis worden geïnstalleerd. Mocht er alsnog een vraag ontstaan dan kan onze technische afdeling u natuurlijk op afstand ondersteunen. Vaak is dit niet nodig, maar samen met onze 2 jaar garantie is dit toch een zekerheid.

Al onze camera’s zijn van gerenommeerde merken en voor iedere toepassing hebben wij de perfecte oplossing. Of u nu uw woning, bedrijf, winkel of boerderij wilt beveiligen, onze camera systemen zijn er voor uw veiligheid! Van ip camera’s, binnencamera’s, buitencamera’s tot PTZ camera’s, kunt u kiezen uit het grootste aanbod van Nederland.

Hieronder een overzicht van onze meest verkochte camerasystemen


Zmodo ZM-SS76D9D8-SC-1TB HD 720P Camerasysteem
Een complete set voor binnen- en buitenbeveiliging hoeft niet ingewikkeld te zijn. De Zmodo SS76D9D8 biedt alles wat er nodig is om je woning, bedrijf of eigendommen goed te bewaken. Met een beeldresolutie van 720P is de scherpte gewaarborgd. En de ingebouwde harde schijf van 1 TeraByte betekent, in combinatie met efficiente intelligente opname, dat je heel veel uren aan beeldmateriaal kunt opslaan.

Zmodo ZM-SS88B2B8-S-2TB Full HD 1080P Camerasysteem
Het allernieuwste camerasysteem van Zmodo laat niets te wensen over. 8 camera's is toereikend voor bijna alle situaties. Met Full HD resolutie ontgaat je geen enkel detail. Power over Ethernet betekent een extreem flexibele plaatsing van de camera's doordat er geen stopcontact in de buurt naadzakelijk is. En een NVR met een opslagcapaciteit van 2 TerraByte zorgt, in combinatie met de intelligente bewegingsdetectie, voor een haast onovertroffen opnametijd.

Zmodo ZM-SS716-2TB IP HD Camerabewakingssysteem
Het ZM-SS716-2TB IP HD Camerabewakingssysteem is een professioneel camerabewakingssysteem met uitstekende nachtzicht camera’s. En wil je superieure beeldkwaliteit? Kies dan voor dit Zmdo Pro-Line IP camerasysteem. Een hoge resolutie en een hoogwaardige CMOS lens staan garant voor superscherpe beelden. De camera's kunnen tegen extreme wind, stof en regen waardoor ze geschikt zijn voor gebruik buitenshuis en ruige klimaten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan is een kijkje op onze website of kom vrijblijvend langs voor een persoonlijk advies op maat. In onze winkel hebben wij diverse demo’s staan en wij kunnen u alle mogelijkheden van buiten en binnencamera’s laten zien.

Wanneer je vragen hebt over onze camerasystemen kun je ons natuurlijk altijd bellen op 078-6416410. Een mailtje sturen mag ook: sales@epine.nl.

3480-ZM-SS88B2B8-S_01.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Direct advies van de specialist met onze online chat
 • Producten in het echt zien? Kom naar onze winkel in Papendrecht
 • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
 • Uitgebreid betaalgemak: