Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

De Zmodo ZM-SD-H2002. IP-camera of alarmsysteem?

Een product toevoegen aan het assortiment is over het algemeen vrij eenvoudig. Wanneer de toegevoegde waarde van het product is vastgesteld voegt de productspecialist in de juiste categorie het product toe. Bijvoorbeeld een draadloos camerasysteem in de categorie beveiligingscamera sets en een IP-camera in de hoofdcategorie IP Camera's.

Een product toevoegen aan het assortiment is over het algemeen vrij eenvoudig. Wanneer de toegevoegde waarde van het product is vastgesteld voegt de productspecialist in de juiste categorie het product toe. Bijvoorbeeld een draadloos camerasysteem in de categorie beveiligingscamera sets en een IP-camera in de hoofdcategorie IP Camera's. Daarna worden de juiste zoekfilters toegevoegd etc. Maar.... waar plaatsen we de Zmodo ZM-SD-H2002?


Een apart geval.... De Zmodo M-SD-H2002!

Om te beginnen is de Pivot een IP-camera met alle nieuwste technieken aan boord. Full HD resolutie, beweging -en of audiodetectie en 360 graden draaibaar. Standaard ingebouwd zijn de microfoon en luidspreker en bluetooth speaker. Met de gratis Zmodo app kan je veel meer dan alleen meekijken met de camera. Zo kun je een foto capturen, videoclipjes opnemen, notificaties ontvangen, en nog veel meer. Beste aardig dus....

 

We zijn nog niet klaar....                                                                De Zmodo ZM-SD-H2002. IP-camera of alarmsysteem?

De IP-camera wordt standaard geleverd inclusief 2 deur/raam sensoren.
De sensoren kun je gebruiken voor alles wat open en dicht gaat.
Zodra een sensor wordt geactiveerd wordt er direct een signaal naar
de camera verstuurd. Zodra de camera beweging of geluid detecteert
of het signaal van een sensor ontvangt maakt de camera een 360°
foto en verstuurt dit direct naar je mobiel. Zo kun je dus met de
Zmodo Full HD camera en de deur/raam sensoren je gehele woning of bedrijf beveiligen.

 

En er is nog meer. De IP-camera is ook nog voorzien van extra sensoren die je op de hoogte houden van de temperatuur en vochtigheidsgraad in je huis. Via de Zmodo app ben je via handige grafieken ben je niet alleen altijd op de hoogte van de huidige temparatuur en vochtheidsgraad maar kun je ook onbeperkt data teruglezen.

Nog even de belangrijkste specificaties op een rij

Unieke feature aan de IP-camera is dat de camera bij beweging of audiodetectie niet alleen een melding naar je mobiel verstuurd maar direct een 360 graden foto maakt van de omgeving. Zo mis je dus geen detail. Zodra een deur/raam sensor wordt geactiveerd draait de camera richting de sensor en filmt direct wat er gebeurt. Tevens zorgt de bewegingsdetector ervoor dat er zeer efficient wordt omgesprongen met de beschikbare opslagruimte. Met behulp van de geavanceerde software kun je tot wel 100 zones vastleggen of uitsluiten die je wilt laten opnemen bij beweging. Opnemen doe je trouwens eenvoudig op de ingebouwde SD kaart. 


De IP-camera is ontworpen om op basis van intelligente meldingen De Zmodo ZM-SD-H2002. IP-camera of alarmsysteem?je op de
hoogte te brengen van alarm en/of bewegingsmeldingen. Het algoritme bepaalt
het onderscheid tussen meldingen en op welke manier de camera de beweging
het beste kan vastleggen. Hiermee reduceert de camera het aantal valse meldingen en zorgt voor de perfecte vastlegging van beweging.

De Zmodo ZM-SD-H2002 heeft zowel een microfoon als een luidspreker. Zo kun
je dus niet alleen luisteren naar wat er gebeurt in de ruimte waar de ip-camera staat, maar kun je ook terugpraten. Perfect dus om je baby (of huisdier...) geruststellend toe te spreken. De camera is ook voorzien van bluetooth zodat je via de camera eenvoudig je favourite
muziek kunt afspelen.

 

Wil je de ZM-SD-H2002 in actie zien? Kom dan langs ins onze winkel in Papendrecht of bestel de IP-camera via onderstaande link in onze webshop.

Bestel'm hier: Zmodo SD-H2002 Full HD Smart Home IP Camera

 

 

 

6403-zmodo-ip-camera.jpg

Persoonlijk advies ®

  • Uitgebreid betaalgemak: