Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Draadloze camera beveiliging voor binnen: 2 opties uitgelicht

Geschreven door op Ben je op zoek naar een draadloos camerasysteem of draadloze camera beveiliging voor binnen, maar weet je niet precies waar je op moet letten? In deze blog bespreken we 2 handige mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een draadloos camerasysteem of draadloze camera beveiliging voor binnen, maar weet je niet precies waar je op moet letten? In deze blog bespreken we 2 handige mogelijkheden.

Draadloze camera beveiliging voor binnen: 2 opties uitgelicht

In tegenstelling tot een camerasysteem buiten, hoeft een camerasysteem voor binnen niet bestand te zijn tegen (extreme) weersomstandigheden of de uitdaging aan te gaan om te verbinden met een slecht bereikbaar WiFi netwerk. In plaats daarvan zijn er veel andere functies voor bewakingssystemen binnenshuis waar je naar op zoek kunt zijn, zodat je jouw baby, kinderen, ouders, huisdieren en waardevolle spullen optimaal kunt beveiligen.

Ben je nieuw in de wereld van camera oplossingen en er niet zeker van waar je naar moet zoeken in specificaties en functies? In deze blog bespreken we 2 handige mogelijkheden. Goede keuzes, die jou weinig moeite zullen kosten om te installeren.

Optie 1. Reolink Argus 1 of 2 - Draadloze IP Camera met SD kaart

Wil je camera's installeren die echt 100% draadloos zijn? Dan ben je bij de Reolink Argus aan het juiste adres. Deze camera werkt op batterijen (Argus 1) of een ingebouwde accu (Argus 2) en hoef je dus niet met een stroomadapter op het lichtnet aan te sluiten. Verder verbinden deze camera's met het internet via WiFi, dus ook daar komt geen kabel aan te pas. Volledig draadloze camera beveiliging dus! Groot voordeel hiervan is dat je geen gedoe hebt met kabels trekken voor de installatie van jouw camera. De enige kabel die je mogelijk nodig hebt is de oplaadkabel van de Argus 2, waarmee je de ingebouwde accu op kunt laden. Het enige dat je hoeft te doen om jouw Argus te installeren, is de camera voorzien van batterijen of een opgeladen accu, meer niet. De camera communiceert draadloos met de router, zodat je altijd en overal via jouw mobiele apparaten jouw huis kunt controleren.

Dit betekent ook dat je de camera's kunt plaatsen waar je maar wilt - zeer flexibel dus. Deze onafhankelijke camera's voor binnen vereisen geen boorgaten en je kunt ze overal in jouw huis plaatsen, zoals de slaapkamer, de woonkamer of de garage. Of, met de handige houder, eenvoudig op de muur om grotere oppervlakken te kunnen zien.

Het kleine, stijlvolle design past daarnaast ook prima in jouw interieur. En: deze camera kun je ook buiten plaatsen.
Wil je kunnen communiceren met mensen in de buurt van de camera, dan kan dat met de Argus ook. Deze modellen zijn namelijk uitgerust met een ingebouwde microfoon en luidspreker, zodat je mee kunt praten en luisteren.

Optie 2. Vegas DCS-5042W Draadloos Camerasysteem met 500GB opslagruimte

Wil je continu op kunnen nemen en beelden weken kunnen bewaren? Dan is een camerasysteem met meer opslagruimte een betere keuze. Het Vegas DCS-5042W Draadloos Camerasysteem zorgt ervoor dat je op meerdere plekken je huis kunt beveiligen. Met dit systeem heb je een volwaardig intercomsysteem in huis. De stijlvolle monitor, die het uiterlijk heeft van een computerscherm en dus ook nauwelijks opvalt in je huis, is uitgerust met een 500 GB harde schijf voor wekenlang probleemloos opnemen. De camera's zijn waterdicht en dus zowel binnen als buiten te gebruiken en dankzij de Full HD beeldkwaliteit mis je geen enkel detail. Doordat de camera's draadloos verbinding maken met de monitor, heb je alleen een stopcontact of stroompunt nodig. De camera's moet je namelijk afzonderlijk voorzien van stroom. En, handig, dit systeem wordt geleverd met een stijlvolle draadloze deurbel. Deze kun je bij de deur monteren, zodat je wanneer er wordt aangebeld meteen een belsignaal hoort via de monitor.

De camera's zenden het beeld draadloos naar het basisstation tot een maximale afstand van 300 meter per camera. Elke camera functioneert ook als repeater zodat het mogelijk is een camera tot wel 900 meter van de monitor af te monteren.
De manier van opname is flexibel. Natuurlijk kun je het camerasysteem opdragen om continu op te nemen maar er wordt indien gewenst bijvoorbeeld alleen opgenomen wanneer er beweging gedetecteerd wordt. En je krijgt een melding wanneer het systeem beweging signaleert. Optimale camera beveiliging dus!

Meer weten?

Win gratis en vrijblijvend advies in via 078 641 6410 of kom naar onze winkel in Papendrecht.

8177-reolink-argus-2-oplaadbare-batterij-2.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Direct advies van de specialist met onze online chat
 • Producten in het echt zien? Kom naar onze winkel in Papendrecht
 • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
 • Uitgebreid betaalgemak: