Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Installateurs hebben het goed bij Epine

Epine Camerashop heeft een enorm assortiment scherp geprijsde camera's. Installateurs en inkopers hebben het echter nog beter. Zij kunnen (onder bepaalde voorwaarden) extra korting krijgen bij hun aankoop. Lees meer over het voordeel en de voorwaarden.


Het leven van u als installateur of inkoper gaat niet altijd over rozen. Uw collega van de Finance-afdeling staat te roepen dat het allemaal goedkoper moet, terwijl uw klant verwacht voor een dubbeltje op de allereerste rang te zitten. Wij weten hoe het voelt. En helpen u daar graag bij. Heel eenvoudig, door extra korting.

Het assortiment is enorm

Voor iedere situatie is er wel een passend camerasysteem of losse camera. High Definition of Full HD. Draadloos of bedraad. Voor binnen of voor buiten. Wel of niet te besturen van afstand. Met apps voor de smartphone of met een los scherm. Alles is mogelijk. Een interessante ontwikkeling is Powerline. Hierbij loopt zowel de stroom als het beeldsignaal via het bestaande lichtnet. Kan enorme voordelen bieden. Onze professionele adviseurs helpen u graag bij de keuze.

Bekijk al onze camerasets

2 jaar garantie én een maand lang telefonische, technische ondersteuning

Na aankoop laten wij u natuurlijk niet spartelen als er wat aan de hand is. Uiteraard bieden wij op al onze producten 2 jaar garantie. Maar daarnaast hebben wij nog een unieke extra service. Tot een maand na aankoop heeft u bij (instellings-)problemen recht op gratis telefonische support. Onze technische dienst kan u door de installatie of de instellingen loodsen of zelfs uw systeem tijdelijk overnemen om de instellingen en verbinding te checken.

Na die eerste maand kunt u natuurlijk nog altijd bij onze support terecht. De procedure is dan echter iets anders. U stuurt ons dan een mailtje en wij beslissen wat de meest efficiënte oplossing is. Soms is dat zo eenvoudig als een mailtje terugsturen met een link naar een handleiding, maar soms is er meer aan de hand. Daarvoor hebben wij de (betaalde) tweedelijns-support. Uitdagingen zijn er nu eenmaal om op te lossen.

Contact met Epine

Extra korting voor installateurs

Wanneer u kunt aantonen dat u een installateur bent, of u kunt een opdrachtbon aanleveren van uw werkgever, kunt u recht hebben op extra korting. Deze korting kan oplopen tot maar liefst 20 %! Ondernemers voor ondernemers zogezegd. Als u in aanmerking komt voor dit installateursvoordeel kunt u ons bellen op 078-641640 of een mailtje sturen naar sales@epine.nl.

De voordelen voor u nog een keer op een rijtje:

  1. Uitgebreid assortiment IP camera’s en camerasystemen
  2. Eigen technische dienst voor ondersteuning op afstand
  3. Nooit verzendkosten
  4. Professionele, ervaren specialisten die u helpen bij uw keuze
  5. Showroom waar u veel systemen en camera’s kunt bekijken
  6. Alleen kwaliteitsproducten van eigen en A-merken


Wij zien uw mail met aanvullende vragen of order graag tegemoet!


4159-install_total.jpg

Persoonlijk advies ®

  • Altijd de scherpste prijzen
    en de beste kwaliteit
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
    morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
  • Direct advies van de specialist met onze online chat
  • Producten in het echt zien? Kom naar onze winkel in Papendrecht
  • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
  • Uitgebreid betaalgemak: