Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Nieuw bij Epine | Elektronische deursloten van BURG-WÄCHTER

Geschreven door op Nieuw in ons assortiment: 4 typen slimme sloten van BURG-WÄCHTER. Met deze innovatieve elektronische deursloten heb jij comfort en veiligheid in één.


Elektrisch slot?

Een elektrisch deurslot is een slot die je kunt bedienen met elektronische apparaten, zoals een bijbehorende afstandsbediening. Je kunt ervoor kiezen je slot volledig te vervangen door een elektrisch slot, maar je kunt ook een elektrisch deurslot over je bestaande slot monteren. Deze soort sloten zijn multifunctioneel en dus volledig elektrisch te bedienen.

TSE HOME SET 4001 HOME

Het eerste type slot van BURG-WÄCHTER in ons assortiment is de TSE HOME SET 4001
HOME
. Met dit draadlozeNieuw bij Epine Elektronische deursloten van BURG-WÄCHTER pincodeslot vervang je de mechanische profielcilinder in jouw binnen- of buitendeur door een elektronische. Deze bedien je vervolgens met een toetsenbord, die je bevestigt aan de muur. De montage van deze apparatuur is eenvoudig: de cilinder en het toetsenbord verbinden draadloos en werken op batterijen, en dus heb je geen last van gedoe met kabels en boren. Wel zo handig! Op het toetsenbord stel je vervolgens een zes-cijferige code in, waarmee je de toegang tot jouw deur bedient. Deze code kun je ook weer gemakkelijk aanpassen - je hebt de keuze uit maar liefst 1 miljoen cijfercombinaties. Voor de TSE HOME SET 4001 HOME is bovendien een stevige en stijlvolle stalen cover beschikbaar, die het toetsenbord extra beschermt tegen weer en wind én tegen pottenkijkers als jij de code invoert!

TSE PRIME 5021 PINCODE

Nieuw bij Epine | Elektronische deursloten van BURG-WÄCHTER 

Het tweede type, de TSE PRIME 5021 PINCODE, werkt volgens dezelfde praktische principes als zijn slimme broertje, maar heeft nog meer functies. Het bijgeleverde toetsenbord, ook wel de keypad genoemd, heeft een display, verlichte toetsen en kan met meerdere 6-cijferige codes tegelijkertijd werken. Verschillende gebruikers kunnen dus verschillende codes intoetsen. Daarnaast is deze set voorzien van een mechanisch noodslot met 2 sleutels. Extra veilig, voor het geval er iets mis gaat met de code.

TSE PRIME 5021 FINGERSCAN                                                 

De naam zegt het al: BURG-WÄCHTER  slot nummer drie in ons assortiment heeft dezelfdeNieuw bij Epine | Elektronische deursloten van BURG-WÄCHTER  specificaties als de TSE PRIME 5021, met de mogelijkheid tot vingerafdrukherkenning als toegevoegde functie. Het keypad van de TSE PRIME 5021 FINGERSCAN ziet er hetzelfde uit - behalve de onderkant van de pad, waar je je vinger op kunt leggen om deze te scannen. Je kunt tot maximaal 24 vingerafdrukken programmeren. Leuk voor als je elke keer met een andere vinger jouw deur wilt ontgrendelen - of natuurlijk handig als je verschillende gebruikers in wilt stellen.

TSE PRIME 5013 E-KEY

De vierde en laatste set biedt een cilinder zonder toetsenpaneel, maar met een E-KEY. Nieuw bij Epine | Elektronische deursloten van BURG-WÄCHTER Deze E-KEY is de afstandbediening voor jouw elektrische cilinder. Hiermee bedien je
simpel en snel de toegang tot jouw deur, zoals bij het sluitsysteem van een auto. Ideaal
voor als je snel naar binnen wilt, bijvoorbeeld. Of als je vaak buiten de deur gaat sporten
en geen sleutels mee wilt nemen. Gelukkig heeft de TSE PRIME 5013 E-KEY, net als de
TSE PRIME 5021, een mechanisch noodslot met 2 sleutels, mocht er toch iets mis gaan
met het elektronische slot.

Handig: losse E-KEY en/of toetsenpaneel

Jouw BURG-WÄCHTER slot kun je desgewenst uitbreiden met een of meerdere losse E-KEYs,
of in het geval van de TSE PRIME 5013 E-KEY, met een toetsenpaneel. Bij de TSE HOME SET 4001 HOME kun je maximaal 6 aparte gebruikers met allemaal een eigen E-KEY programmeren. Bij beide typen TSE PRIME kunnen daarentegen tot 48 gebruikers worden geprogrammeerd. Het laatste type, de TSE PRIME 5013 E-KEY, kan tot 47 gebruikers installeren, maar heeft hiervoor speciale software nodig, die je apart kunt aanschaffen. Deze software is niet noodzakelijk, maar wel handig - ook voor de andere TSE PRIME typen. Dit biedt namelijk de mogelijkheid tot het instellen van functies op de computer, zoals het gebruiksbeheer van pincodes en E-KEYS.

Over BURG-WÄCHTER

Het Duitse merk BURG-WÄCHTER is wereldwijd leverancier van producten die jouw huis of bedrijf net een stukje veiliger maken, zoals elektrische sloten en kluizen. Het bedrijf is opgericht in de 19e eeuw en staat inmiddels bekend om zijn hoogwaardige en praktische veiligheidsproducten.

Wil je meer weten over  innovatieve deursloten van BURG-WÄCHTER? Kijk dan op de BURG-WÄCHTER pagina op onze site of kom gerust eens langs in de winkel voor persoonlijk advies.

 

6602-Burg_Wachter_Logo.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Direct advies van de specialist? Bel, mail of chat, WhatsApp
 • De beste deal maken? Vraag naar jouw korting
 • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
 • Uitgebreid betaalgemak: