Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Nieuw en uniek: Reolink 211WB4 draadloos camerasysteem

Geschreven door op Nieuw van Reolink: het RLK4-211WB4-S WiFi Draadloos Camerasysteem. Uniek met nieuwe toegepaste PIR technologie en opnamemogelijkheden.

Nieuw van Reolink: het RLK4-211WB4-S WiFi Draadloos Camerasysteem. Uniek met nieuwe toegepaste PIR technologie en opnamemogelijkheden.

Reolink RLK4-211WB4-S WiFi Draadloos Camerasysteem | Alles van Reolink

Beveiligingscamera set met gecombineerde PIR bewegingsdetectie

Bewegingswaarschuwingen zijn nauwkeuriger bij deze beveiligingscamera set, dankzij de combinatie van PIR en pixel bewegingsdetectie technologie. De camera kan mensen of bewegende auto's onderscheiden van vliegende insecten, zodat deze je alleen belangrijke waarschuwingen stuurt en je opslagruimte bespaart.

     

De PIR (Passief Infrarood) -sensor ontvangt infraroodstraling in de vorm van warmte uit de omgeving. Wanneer het specifieke hitte tekenen van objecten zoals mensen detecteert, ontvang jij meteen een alarm. Een bewegend object veroorzaakt de aanzienlijke verandering in pixels tussen opeenvolgende frames. De camera activeert bewegingsmeldingen als deze deze wijziging in de live video vindt.
Tip: meer lezen over de verschillende technieken omtrent bewegingsdetectie? Lees dan ook onze blog Bewegingsdetectie en IP Camera's: twee verschillende technieken.

 

In de afbeelding links zie je waar de PIR sensor zicht bevindt. Daarnaast zijn de camera's in deze set eveneens uitgerust met een microfoon voor geluidsopnamen. Handig, en zeker geen standaardfunctie van elk draadloos camerasysteem.

 

 

Camerasysteem met mogelijkheid tot opnemen op HDD of SD-kaart

Een andere unieke functie aan dit camerasysteem is de mogelijkheid om te kiezen voor opslag op een SD-kaart in de NVR. Op deze manier word je niet onnodig op kosten gejaagd. Wil je opnemen op basis van bewegingsdetectie, dan kun je een SD-kaart gebruiken. Wil je continu opnemen, dan kun je apart een harde schijf aanschaffen. Heb je deze niet nodig, dan betaal je er dus ook niet voor! In de afbeelding onder zie je de aansluitingen van de NVR. Helemaal links zit het SD-kaart slot voor Micro SD-kaarten. De NVR ondersteunt SD-kaarten tot maximaal 128 GB. Ook zit er, zoals te zien is op de afbeelding, een HDMI en VGA aansluiting op de NVR. Hierop kan je elk gangbaar beeldscherm aansluiten.

Nu extra voordelig camerasysteem: bij deze set 30% Black Friday korting

Deze set is niet alleen nieuw, maar nu ook scherper dan scherp geprijsd! Profiteer t/m maandag 2 december van maar liefst 30% korting op de orginele prijs van dit product. Gebruik hiervoor kortingscode "REO".
> Bekijk het  Reolink RLK4-211WB4-S WiFi Draadloos Camerasysteem

Meer weten?

Heb je vragen over de werking van dit camerasysteem of andere producten? We helpen je graag. Stel je vragen via de online chat, bel 078 641 6410 (keuze 1), mail naar klantenservice@epine.nl of bezoek onze winkel in Papendrecht.

10213-rlk4-211wb4-s-01.png

Persoonlijk advies ®

  • Uitgebreid betaalgemak: