Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Oplossingen voor gebruik van een slimme beveiligingscameraset of IP camera zonder internet

Geschreven door op Wil je een IP camera of IP beveiligingscamera set gebruiken, maar heb je geen internet op locatie? Geen probleem! De volgende beveiligingscamera set en beveiligingscamera modellen kun je ook zonder internet gebruiken.Wil je een IP camera of IP beveiligingscamera set gebruiken, maar heb je geen internet op locatie? Geen probleem! De volgende beveiligingscamera set en beveiligingscamera modellen kun je ook zonder internet gebruiken.

Internet based producten zonder internet gebruiken

Het merendeel van onze beveiligingscamera modellen en beveiligingscamera sets werkt via een verbinding met Internet. In de bijbehorende app kun je dan de beelden live streamen en terugkijken. Ook ontvang je op die manier meldingen op je aangesloten mobiele apparaten. Maar, wanneer je geen internet hebt op de locatie waar je de beveiligingscamera of beveiligingscamera set wilt gebruiken, ben je dan genoodzaakt een analoog camerasysteem of analoge camera aan te schaffen? Het antwoord is nee. Een aantal van onze internet based producten kun je ook zonder internet gebruiken. Je moet er dan alleen rekening mee houden dat je niet de functionaleiten van de app kunt gebruiken. Hier heb je namelijk echt een internetverbinding voor nodig. Wil je wél graag live streamen, dan kun je kiezen voor een 3G/4G camera.

PoE beveiligingscamera set van Reolink en Zmodo stand-alone gebruiken

Op die manier kun je een PoE beveiligingscamera set van Reolink en Zmodo ook stand-alone gebruiken. De camera's sluit je aan met de Ethernetkabel op de NVR. Op de NVR kun je vervolgens, afhankelijk van het aantal en type beschikbare aansluitingen, via HDMI of VGA een beeldscherm aansluiten. De beelden van alle camera's kun je dan op locatie overzichtelijk zien op het beeldscherm. Via de offline software van de NVR kun je de hele set instellen en bedienen. Op die manier kun je toch een IP beveiligingscamera set gebruiken. IP beveiligingscamera sets zijn qua beeldkwaliteit en functionaliteiten veel beter dan analoge camerasets.
Voorbeeld van zulke sets:

---> Bekijk het Reolink RLK8-410B4 PoE 5MP Camerasysteem
---> Bekijk het Zmodo BS-1NL32-B HD sPoE Camerasysteem Zwart

Draadloze beveiligingscamera sets van Vegas, HomeGuard en de Reolink RLK4-211WB4-S stand-alone gebruiken

Ook kun je specieke draadloze sets, die een eigen draadloos netwerk creëren, zonder internet gebruiken. De camera's en de NVR verbinden draadloos met elkaar via een eigen WiFi netwerk. Op het meegeleverde of aangesloten beeldscherm kun je vervolgens alle beelden bekijken. Je kunt dan alleen niet live streamen in de app of de app functionaliteiten gebruiken.

---> Bekijk alle Vegas sets
---> Bekijk alle HomeGuard sets
---> Bekijk de RLK4-211WB4-S

Reolink GO: IP camera met eigen internetverbinding

Dan is er nog een andere optie: een IP camera die zijn eigen internetverbinding regelt! De Reolink GO is zo'n beveiligingscamera. Dit model is 100 % draadloos, want deze IP camera werkt op een oplaadbare batterij en een 3G/4G SIM-kaart (de SIM-kaart wordt niet standaard meegeleverd).

---> Bekijk de Reolink Go

Spy Camera zonder internetverbinding

Wil je filmen met een kleine, onopvallende camera - zonder dat je internet gebruikt? Dan kun je kiezen voor een Spy Camera zonder WiFi. Deze kleine apparaatjes nemen op op een SD-kaart. De beelden kun je overzetten en bekijken wanneer je deze verbindt met je PC.

---> Bekijk de MZONE HGMVB-8663 Boek Camera
---> Bekijk de MZONE HGMVP-8618 Pen Camera
---> Bekijk de MZONE HGMVW-8649 Horloge Camera
---> Bekijk de Spy Camera PIR Klok Full HD Wit

Vragen?

Heb je nog vragen naar aanleiding van dit artikel? We helpen je graag. Stel je vragen via de online chat, bel 078 641 6410 (keuze 1), mail naar klantenservice@epine.nl of bezoek onze winkel in Papendrecht.

10716-oplossingen-voor-gebruik-van-een-slimme-beveiligingscameraset-of-ip-camera-zonder-internet-2.png

Persoonlijk advies ®

  • Uitgebreid betaalgemak: