Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Reolink Go: beveiligingscamera op accu en 3G/4G

Geschreven door op Veelgehoord bij Epine: "Ik ben op zoek naar een camera die ik kan volgen in de app op mijn smartphone, en die ik kan plaatsen op een plek waar geen internet- en stroomverbinding is. Hebben jullie een camera die dat kan?" Jazeker. En de naam is: Reolink Go!

Veelgehoord bij Epine: "Ik ben op zoek naar een camera die ik kan volgen in de app op mijn smartphone, en die ik kan plaatsen op een plek waar geen internet- en stroomverbinding is. Hebben jullie een camera die dat kan?"

Jazeker. En de naam is: Reolink Go!

IP Camera zonder WiFi of bedrade internetverbinding

De Reolink Go is een unieke camera. Dit model werkt onafhankelijk van een stopcontact en Wi-Fi en is daarmee draadloos in de breedste zin van het woord. Daarmee kun je 'm dus plaatsen waar je maar wilt. Binnen én buiten, want de behuizing is stevig en weerbestendig. Zelfs op plaatsen die voorheen onbereikbaar waren voor een camera, kan de Reolink Go probleemloos filmen. Denk aan op een boot, op de camping, in het bos, in de tuin, op de boerderij, in een open veld... overal.

Geen WiFi...en toch internet!

Maar wacht eens even - lever ik dan niet in op de mogelijkheid om de camera 24/7 in te kunnen zien, meldingen te ontvangen en live mee te kunnen kijken? Nee! En dat is nou juist het mooie. De camera verbindt je met internet door middel van een 3G/4G SIM kaart (niet standaard meegeleverd). Hiermee heb je dezelfde functionaliteiten als je kunt verwachten van een IP Camera en kun je 'm dus ten alle tijden volgen, inzien en instellen in de gratis Reolink app. Zonder dat je afhankelijk bent van een stabiele WiFi verbinding in de buurt.

Beveiligingscamera met ingebouwde accu

Het andere draadloze onderdeel van deze camera is natuurlijk de ingebouwde batterij accu. Speciaal ontworpen om extra lang mee te gaan zonder opladen. En als het dan toch zover is, ontvang jij meteen een melding dat de batterij moet worden opgeladen. Dit doe je eenvoudig met de meegeleverde USB oplaadkabel. En, helemaal handig: wanneer je deze camera buitenshuis gebruikt in een relatief zonnige omgeving, dan kun je de Reolink Go ook aansluiten op het Reolink Solar paneel. Op die manier wordt de camera zelfvoorzienend met betrekking tot de stroomvoorziening (hij werkt dan immers op zonne-energie) en hoef jij je dus ook niet meer druk te maken om het opladen van de batterij.

Beveiligingscamera met ingebouwde PIR sensor

Daarnaast is de Reolink Go ook nog eens uitgerust met een ingebouwde PIR sensor. Dit betekent dat de camera beweging detecteert op basis van lichaamstemperatuur. Deze techniek is veel zuiverder dan bewegingsdetectie op basis van pixelverandering. Wat precies het verschil is hiertussen, lees je in onze blog Bewegingsdetectie en IP Camera's: twee verschillende technieken.

8309-reolink-go.png

Persoonlijk advies ®

  • Uitgebreid betaalgemak: