Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Opnemen met de SD kaart tot wel 64GB!

Nieuw in het assortiment. Als één van de eerste in Nederland kunnen wij u een IP-camera aanbieden waar een 64GB SD kaart in kan. Dit is vrij uniek omdat er in bijna alle IP-camera’s alleen een SD kaart in kan tot maximaal 32 GB. Met de 64 GB SD kaart kunt u tot 6 weken beeldmateriaal opnemen!

Opnemen met de SD kaart tot wel 64GB!
Nieuw in het assortiment. Als één van de eerste in Nederland kunnen wij u een buiten IP-camera aanbieden waar een 64GB SD kaart in kan. Dit is vrij uniek omdat er in bijna alle IP-camera’s alleen een SD kaart in kan tot maximaal 32 GB. Met de 64 GB SD kaart  kunt u tot 6 weken beeldmateriaal opnemen! Bekijk snel de EP-PM40WP en de EP-M50WP met een 64GB SD kaart

Wat is een IP Camera met SD kaart?
In de IP Camera’s met SD kaartslot kan een SD kaart geplaatst worden waarop de opnamen worden opgeslagen. Hierdoor is de camera niet meer afhankelijk van een recorder, NAS of computer. We noemen dit stand-alone. Als de IP-camera wordt aangesloten op WiFi, hoeft u de IP-camera alleen nog maar te voorzien van een stroomkabel.

Voordelen van de IP-camera met 64GB
Voordeel van de IP-camera met SD kaart is dat u hiermee kosten kunt besparen. U hoeft geen NAS of recorder aan te schaffen om de beelden op te slaan, de PC hoeft niet 24 uur per dag aan te staan en u hoeft geen software te installeren op uw PC als u dat niet wilt. U kunt met de software of app beelden opslaan die u belangrijk vind. Beelden die u niet opslaat worden automatisch overschreven zodra de SD kaart vol zit.

Over de IP-camera’s met 64 GB
De EP-PM40WP HD IP Buitencamera is een elegante kleine HD buitencamera en maakt het gemakkelijker dan ooit om op afstand een oogje in het zeil te houden op uw woning, bedrijf of magazijn. De camera is waterdicht, draadloos en heeft een nachtzicht van 20 meter.
 U kunt het op uw werk via internet, via uw iPhone, Android telefoon of uw tablet toezicht houden, zolang u maar over een thuisnetwerk of internet toegang beschikt.

De EP-M50WP is een High Definition waterdichte buitencamera die is uitgerust met grote LED lampen waardoor er met gemak 40 meter nachtzicht kan worden gehaald. De camera is waterdicht, draadloos, Plug & Play en heeft een nachtzicht van 40 meter.
 U kunt het op uw werk via internet, via uw iPhone, Android telefoon of uw tablet toezicht houden, zolang u maar over een thuisnetwerk of internet toegang beschikt.

Alle Stand-alone IP-camera’s
In totaal hebben wij een assortiment van 27 IP-camera’s die stand-alone met SD kaart kunnen functioneren. 17 stuks voor binnen en 10 stuks voor buitengebruik. Bekijk de webpagina om het volledige assortiment te zien: IP Camera met SD Kaartslot.

1488-CA-30WP_-1.jpg

Persoonlijk advies ®

  • Uitgebreid betaalgemak: