Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

WiFi Dashcam

Nu de dashcam steeds meer in opkomst is in Nederland, zijn er ook verschillende varianten. Onder andere dashcams met WiFi. Voordelen: Het voordeel van dashcams met WiFi functies is dat je de beelden direct naar de app voor je smartphone of tablet kan streamen en beheren. Zo kan je bij een ongeval direct de beelden terugkijken om te achterhalen wat er is gebeurd en wie er schuldig is.

Dashcam met Wifi

Nu de dashcam steeds meer in opkomst is in Nederland, zijn er ook verschillende varianten. Onder andere dashcams met WiFi. Voordelen: Het voordeel van dashcams met WiFi functies is dat je de beelden direct naar de app voor je smartphone of tablet kan streamen en beheren. Zo kan je bij een ongeval direct de beelden terugkijken om te achterhalen wat er is gebeurd en wie er schuldig is. Maar ook recreatieve ritten kan je direct terugkijken en delen met anderen zonder de SD kaart uit de dashcam te hoeven halen.

Data

Deze dashcams geven hun eigen WiFi signaal af doordat er een WiFi zender in de dashcam zit. Hierdoor kost het geen mobiele data voor uw smartphone of tablet. Binnen een straal van 10 meter heb je goed WiFi bereik. Zo kan je op de camping voor de caravan de beelden van die prachtige bergrit op je gemak even terugkijken.

Tip: De ultieme dashcam met WiFi voor je vakantie rit te filmen? De veelzijdige IROAD V9 Full HD Dual Dashcam is onze favoriet!

Rijscholen

Voor rijscholen zijn de dashcams met WiFi ook ontzettend handig. Zeker als er gebruik wordt gemaakt van een duo dashcam. Doordat de beelden direct teruggekeken kunnen worden op een smartphone of tablet kunnen er situaties teruggekeken worden. Zo kan je zien wat de situatie was op de weg en wat was het kijkgedrag van de leerling op dat moment? Beelden kan je na afloop van een les of een lesdag gemakkelijk verwijderen of zelfs verzenden naar een leerling.

Tip: Onze meest verkochte dashcam aan rijscholen? De IROAD T10 natuurlijk. De perfecte Duo dashcam met WiFi.

Taxi

Ook voor taxi bedrijven is een WiFi dashcam een uitkomst. Door deze andersom in de taxi te hangen kun je opnemen wat er in de taxi gebeurd. Zo kan je de veiligheid van zowel de chauffeur als de passagiers garanderen. Mocht er toch wat gebeuren kan de chauffeur direct aan de hulpdiensten laten zien wat er gebeurd is. Door een SD kaart te gebruiken, worden de beelden automatisch opgeslagen. Zodra deze vol is worden de oudste beelden automatisch overschreven. Met de app zijn belangrijke beelden gemakkelijk te bewaren waardoor deze niet verwijderd worden.

Bekijk snel al onze WiFi dashcams

Als er nog vragen zijn horen wij dat graag! Bel ons op 078 641 641 0 of stuur een mailtje naar onze klantenservice.

5044-IROAD_V9.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Direct advies van de specialist? Bel, mail of chat, WhatsApp
 • De beste deal maken? Vraag naar jouw korting
 • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
 • Uitgebreid betaalgemak: