Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Voor welk Reolink camerasysteem kies jij?

Geschreven door op Van Reolink zijn er wel 7 soorten systemen verkrijgbaar in onze shop. Daarom hebben we hier een vergelijking voor je gemaakt van onze 3 best verkochte sets. Zo wordt het kiezen van jouw camerasysteem al een stuk gemakkelijker!

Stel, je bent op zoek naar een camerasysteem en je beste vriend, de buurvrouw en je oom hebben je er op gewezen dat Reolink écht iets voor jou is. En dat je deze het beste bij Epine kunt aanschaffen, natuurlijk. Nu vertrouw je op hun mening en ga je in onze shop op zoek naar een geschikt camerasysteem om bijvoorbeeld je tuin, huis of je bedrijf te bewaken. Klinkt alsof dit zo gedaan is toch? Of toch niet… want je ziet direct dat er wel 7 soorten systemen verkrijgbaar zijn in onze shop. Daarom hebben we hier een vergelijking voor je gemaakt van onze 3 best verkochte sets. Zo wordt het kiezen van jouw camerasysteem al een stuk gemakkelijker!

Reolink RLK8-410B4 PoE 5MP | Reolink RLK16-410B8 PoE 4MP | Reolink RLK8-420D4 PoE 5MP 

Reolink RLK8-410B4 PoE 5MP Camerasysteem met 4 bullet camera’s

Dit camerasysteem is geschikt voor zowel binnen als buiten en bestaat uit een recorder en 4 bullet camera’s. Het aantal camera’s op deze recorder kan nog worden uitgebreid naar 8. Dit door de extra poorten in de recorder. De camera’s zijn uitgerust met een microfoon om op afstand niet alleen mee te kunnen kijken, maar ook luisteren. Om de camerabeelden op te nemen wordt er gebruik gemaakt van een recorder. Hier sluit je iedere camera op aan. Deze recorder is voorzien van 2TB, dit maakt het mogelijk om beelden van 2 maanden op te slaan. Ook is het mogelijk om de beelden te bekijken in de app op je smartphone, tablet of software op de pc. Signaleert het systeem een onverwachte beweging? Dan krijg je direct een melding in de app. Is het al donker? Geen probleem! De camera’s zijn voorzien van infrarood LED’s. Hiermee heb je ook in het donker haarscherp beeld.

Reolink RLK16-410B8 PoE 4MP Camerasysteem met 8 bullet camera’s

Dit systeem werkt praktisch hetzelfde als het systeem met de 4 camera’s. Het grote verschil zit hem in het aantal camera’s en de capaciteit van de recorder. Deze is namelijk uitgerust met wel 16 poorten. Je hebt nu dus de mogelijkheid 16 camera’s toe te voegen. Bij het systeem krijg je er alvast 8. Om het aantal camera’s aan te kunnen is deze recorder uitgerust met 3TB opslagruimte. Dit zorgt er voor dat je ook bij deze set 2 maanden aan beeldmateriaal op kunt slaan.

Reolink RLK8-420D4 PoE 5MP Camerasysteem met 4 dome camera’s

Dit systeem is vergelijkbaar met het systeem met de 4 bullet camera’s. Dit komt omdat de sets gebruik maken van de zelfde recorder. Een recorder met 8 ingangen en 2TB. Goed voor beeldopslag van 2 maanden. Ook bij deze set zijn al 4 camera’s meegeleverd, alleen zijn dit dus dome camera’s. Wat betreft specificaties zijn deze camera’s ook hetzelfde als de bullets. Ze zijn alleen door de vorm wat steviger en zien ze er anders uit.

Benieuwd wat Reolink nog meer te bieden heeft? Neem een kijkje in ons volledige assortiment!

9915-logo-300-dpi.png

Persoonlijk advies ®

  • Uitgebreid betaalgemak: