Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Word de ongekroonde koning of koningin van 1 april met jouw IP camera, videodeurbel of alarmsysteem

Geschreven door op Trap jij élk jaar weer in al die 1 april grappen van je omgeving? Met behulp van jouw slimme apparaten ben jij grappenmakers eindelijks eens te slim af.

Trap jij élk jaar weer in al die 1 april grappen van je omgeving? Met behulp van jouw slimme apparaten ben jij grappenmakers eindelijks eens te slim af én neem jij anderen eens goed in de maling...

IP Camera's | Videodeurbellen | Alarmsystemen

Wil je voorkomen dat je in je eigen huis door je familie in het ootje wordt genomen? Of probeer je zelf een geweldige grap voor te bereiden zonder betrapt te worden? Zet je slimme camera's, videodeurbel of alarmsysteem in zodat je 1) niet betrapt wordt en 2) niet vatbaar bent voor de grappen van anderen!

Belletjetrekkers ---> Videodeurbel

Slachtoffer van belletje trekken? Niet met een slimme video deurbel! Hiermee weet jij precies wie er voor de deur staat (of dus juist niet...) en hoef jij dus niet telkens de deur open te doen om vervolgens te ontdekken dat de jolige vogel állang gevlogen is... Ha!
Tip: de Dahua Easy4ip VTO2111D-WP Smart Video Deurbel is een degelijke deurbel en kun je ook nog eens verbinden met de Dahua Easy4ip VTH5221D 7 inch Monitor voor een volledig intercom systeem.

Huis-tuin-en-keuken grappen ---> IP Camera binnen

Koekjes gevuld met tandpasta, scheetkussens... Ben jij elk jaar het slachtoffer van dit soort grappen van je gezin? Met een IP camera voor binnen heb jij elke grap in voorbereiding meteen in de smiezen. Stel je camera verdekt op en volg de beelden op je smartphone. Geeft jou ook de mogelijkheid om eindelijk zelf eens iemand goed in de maling te nemen!
Tip: De Reolink C1 is een top binnencamera met helder én draaibaar beeld.

Deur grappen ---> deur-/raam sensor

Let op deuren die op een kiertje staan op 1 april. Het zou zomaar kunnen dat er een emmer water achter verstopt zit die via een ingenieus systeem voorbestemd is om op jouw hoofd geleegd te worden... Maar: niet met deur-/raam sensoren! Hiermee weet jij het namelijk meteen als er een deur of raam geopend wordt en ben jij niet te verrassen. Ook niet onbelangrijk: voor de rest van het jaar is zo'n deur-/raam sensor ook héél handig om inbrekers op heterdaad te betrappen.
Tip: Diverse alarmsystemen in ons assortiment bieden deur-/raam sensoren. Bekijk ze op de pagina met uitbreidingen.

Smeed je eigen briljante 1 april plan met behulp van jouw alarmsysteem

Wil jij graag een goeie grap uithalen met jouw familie en/of vrienden? Zet jouw alarmsysteem daar dan voor in! Ontvang je bijvoorbeeld notificaties van beweging in huis, dan weet jij waar mensen zijn op elk moment van de dag. Deze kennis kun je inzetten. Heb je Philips Hue lampen en een Home8 systeem, dan kun je een ruimte waar iemand is bijvoorbeeld plotseling donker maken. Ontvangen je gezinsleden ook meldingen en heb je een camera in huis? Dan kun je bijvoorbeeld verkleed voor de camera verschijnen. Mogelijkheden te over! Een dansende inbreker bijvoorbeeld. Let wel: maak goed duidelijk dat het om een grap gaat. Je wilt niet dat de politie onnodig voor de deur staat ;-)

9771-word-de-ongekroonde-koning-of-koningin-van-1-april-met-jouw-ip-camera-videodeurbel-of-alarmsysteem.png

Persoonlijk advies ®

  • Uitgebreid betaalgemak: