Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Zmodo. Betaalbaar beveiligen.

Zmodo maakt camerasystemen die niet alleen ontzettend goed en gebruiksvriendelijk zijn, maar ook heel betaalbaar. Power over Ethernet, Full HD, WiFi, alle moderne features worden geboden. Lees gauw verder waarom wij helemaal achter Zmodo staan.

In 2009 werd Zmodo opgericht in Shenzhen, China. De jaren die daarop volgden stonden zonder uitzondering in het teken van groei, groei en groei. Ondanks dat het bedrijf dus nog geen tien jaar bestaat is het al twee maal van hoofdkantoor veranderd om plaats te kunnen blijven bieden aan het groeiend aantal medewerkers. Daarnaast bezit het bedrijf een eigen fabriek met een oppervlakte van 80.000 vierkante meter. Groot dus...

De modellen die Zmodo momenteel voert kenmerken zich door hun uitgebreide en moderne specificaties in combinatie met een zeer schappelijk prijskaartje. We nemen een aantal modellen onder de loep.


Zmodo ZM-1004-1TB


Ons populairste camera beveiligingssysteem is de Zmodo ZM-1004-1TB. Dit set met 4 camera's is zo interessant door de standaard PoE-aanwezigheid. PoE staat voor "Power over Ethernet". Dit zorgt ervoor dat er slechts één kabel op iedere camera aangesloten hoeft te worden. Door deze kabel wordt de camera gevoed met stroom, terwijl het beeld van de camera naar de recorder via dezelfde kabel gestuurd. 24 infrarood LEDs per camera zorgen voor nachtzicht tot maximaal 20 meter ver.

Zmodo ZM-1004-S-1TB HD sPoE CamerasysteemDe behuizing van de camera's is van weer-, stof- en waterbestendig materiaal. Speciaal voor buiten dus. Dat maakt de plaatsing, in combinatie met het eerder genoemde PoE functionaliteit, extra flexibel. De recorder bezit een harde schijf van 1 terabyte. Dat is dus maar liefst 1000 GB! Oftewel voldoende voor 4 weken continu opnemen in de hoogste kwaliteit.

En zoals ieder Zmodo bewakingscamera systeem is het aanmelden van één of meerdere camera's op een smartphone een fluitje van een cent. Simpelweg de correcte app downloaden en de QR-code van de gewenste camera's scannen. Vanaf dat moment kun je live meekijken met die betreffende IP camera.


Oh ja, de resolutie van de camera's is High Definition. 1280 x 720 pixels betekent dat je in de praktijk niet snel tegen grenzen qua detaillering aan zult lopen. Ieder detail wordt opgenomen en bij het terugkijken van beelden levert dat prachtig scherpe "stills" op.

En de prijs zal je verbazen... Kijk hier maar.


Zmodo ZM-SS814-2TB


Een treetje hoger op de ladder staat de ZM-SS814. De resolutie is hierbij nog wat hoger, namelijk Full HD. En het is geen geheim dat je met 1920 x 1080 pixels al helemaal geen detailleringswensen meer houdt. De harde schijf met 2 terabyte zorgt voor een enorme opnametijd met behoud van die geweldige resolutie.

Bekijk dit camerasysteem met zijn scherpe beeld én prijs hier.Zmodo ZM-SS88B2B8-S-2TB


De overtreffende trap? Dat moet de fonkelnieuwe ZM-SS88B2B8-S-2TB zijn. Natuurlijk alle features van zijn "kleinere" broertjes zoals PoE, Full HD resolutie, eenvoudige installatie en natuurlijk toegang via de Zmodo app. Maar deze gigant voegt daar nog eens 4 extra camera's aan toe, 8 in totaal dus. En afgewerkt in een zeer discrete, onopvallende mat-antraciete kleur.

De Zmodo topper van dit moment bekijk je hier.Epine is niet voor niets de Zmodo specialist van Nederland. Dus bel, mail of nog liever, kom langs in onze winkel in Papendrecht voor extra informatie over de Zmodo camerasystemen.

3489-zmodo_logo.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Direct advies van de specialist met onze online chat
 • Producten in het echt zien? Kom naar onze winkel in Papendrecht
 • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
 • Uitgebreid betaalgemak: