Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

ANNKE

ANNKE is opgericht in 2014 en is sindsdien uitgegroeid tot een grote speler in de wereld van camerabeveiliging oplossingen, voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. De missie van ANNKE is om de beste beveiligingsoplossingen te bieden en mensen in de gelegenheid te stellen om verbonden te blijven, waar en wanneer dan ook. ANNKE heeft de afgelopen jaren een volledig assortiment beveiligingsoplossingen voor klanten gecreëerd en ontwikkeld, waaronder IP-beveiligingscamera's, alles-in-één WiFi / PoE-beveiligingscamerasystemen en veelzijdige DVR-bewakingscamerasystemen.

 
11404-annke-ip-cameras.png

ANNKE IP Camera's

 
11405-annke-camerasystemen.png

ANNKE Camerasystemen

 
11406-annke-cctv-cameras-en-camerasystemen.png

ANNKE CCTV Camera's

 
11406-annke-cctv-cameras-en-camerasystemen.png

ANNKE CCTV Camerasystemen

 

 

High-end,
maar ook Plug & Play

 

ANNKE is opgericht in 2014 en is sindsdien uitgegroeid tot een grote speler in de wereld van camerabeveiliging oplossingen. Zowel voor bedrijven als consumenten. ANNKE heeft de afgelopen jaren een volledig assortiment beveiligingsoplossingen voor klanten gecreëerd en ontwikkeld, waaronder IP-camera's, alles-in-één WiFi / PoE-beveiligingscamera sets en veelzijdige DVR-bewakingscamera sets.
ANNKE blinkt vooral uit in diverse modellen beveiligingscamera sets, vinden we bij Epine. Wij zijn dan ook verheugd met de toevoeging van dit merk aan ons assortiment. ANNKE beveiligingscamera sets vallen qua kwaliteit in het professionele, hogere segment (high-end), zonder consessies te doen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. De apparatuur is geavanceerd, maar Plug & Play. Dat wil zeggen: de bewakingscamera sets en IP camera's van ANNKE zijn eenvoudig te installeren en te bedienen.

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
  morgen gratis* bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Direct advies van de specialist? Bel, mail of chat, WhatsApp
 • De beste deal maken? Vraag naar jouw korting
 • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
 • Uitgebreid betaalgemak: