Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

De beste beveiligingscamera sets van dit moment

Geschreven door op Altijd al jouw huis of bedrijf willen beveiligen met beveiligingscamera set, maar weet je niet welke je moet kiezen? In deze blog nemen wij je mee langs de beste camerasysteem modellen van dit moment van topmerk Reolink.

Altijd al jouw huis of bedrijf willen beveiligen met beveiligingscamera set, maar weet je niet welke je moet kiezen? In deze blog nemen wij je mee langs de beste camerasysteem modellen van dit moment van topmerk Reolink.

Reolink IP Camera's | Reolink NVR's | Reolink Camerasystemen | Reolink Accessoires | Lees ook: Mix & Match: de mogelijkheden van Reolink camerabewaking sets Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen

Meest verkocht: Reolink RLK8-410B4 PoE 5MP Beveiligingscamera set

Deze beveiligingscamera set staat aangeduid als één van onze favorieten, en dat is niet voor niets. Voor huishoudens en kleine ondernemers heeft deze bewakingscamera set alles wat je nodig hebt. Het camerasysteem wordt geleverd met vier compacte, slimme bullet IP camera's. De camera's zijn klein, handzaam en hebben een behuizing die bestand is tegen weeromstandigheden (IP66 gecertificeerd. Tip: wil je weten wat dit precies inhoudt? Lees dan ook onze blog: Wat is een IP code?). Ook zijn de camera's voorzien van een microfoon, zodat ze geluid opnemen bij de beelden. Deze beveiligingscamera set filmt beelden daarnaast in 5MP beeldkwaliteit. En dat geeft bijzonder scherp beeld. De meegeleverde recorder (NVR) heeft maar liefst 8 poorten, en dus kun je nog 4 extra camera's toevoegen aan deze set. Dit kan elke IP camera van Reolink zijn (zowel WiFi als PoE, behalve batterij IP camera's zoals de Reolink Argus).

>>> Lees meer over dit camerasysteem | >>> Bestel deze beveiligingscamera set nu in de actie

Beveiligingscamera set met dome IP camera's: RLK8-420D4 en RLK8-520D4

De RLK8-420D4 en RLK8-520D4 camerasets zijn de broertjes van de Reolink RLK8-410B4 PoE 5MP Beveiligingscamera set. Deze twee modellen camerasysteem hebben in plaats van bullet IP camera's, dome IP camera's. Voor sommige situaties is een dome camera handiger of beter te monteren, of ziet er simpelweg mooier uit. Voor plafondmontage kan een dome camera een prima oplossing zijn bijvoorbeeld. Verder zijn de functionaliteiten hetzelfde: prachtig beeld, geluidsopname door middel van een ingebouwde microfoon in de camera's en een recorder met uitbreidingsmogelijkheden tot maximaal 8 camera's. Ook is er nog een combinatie verkrijgbaar in standaardsets: het RLK8-410B2D2 PoE 5MP Camerasysteem, met een combinatie van twee bullet camera's (type RLC-410) en twee dome camera's (type RLC-420).

>>> Bestel de RLK8-420D4 beveiligingscamera set nu in de actie | >>> Bestel de RLK8-410B2D2 beveiligingscamera set nu in de actie

Crème de la crème: Beveiligingscamera set met 8MP beeldkwaliteit

Wil je echt letterlijk elk detail kunnen zien, dan is er nu een bewakingscamera set dat nóg beter beeld heeft dan 5MP camera's. Het Reolink RLK8-800B4 PoE 8MP Camerasysteem heeft maar liefst 8MP beeld. En dat is scherper dan scherp. Onderstaande beelden zijn bijvoorbeeld gefilmd met deze camera set.

>>> Lees meer over dit camerasysteem | >>> Bestel de RLK8-800B4 beveiligingscamera set nu in de actie

Goed draadloos: Reolink RLK4-211WB4-S WiFi Draadloos Camerasysteem

Naast deze PoE beveiligingscamera sets heeft Reolink ook een heel goed draadloos camerasysteem: de RLK4-211WB4-S. Bijzonder aan dit systeem is de gecombineerde bewegingsdetectie techniek van de camera's. Hiermee wordt bewegingsdetectie als het ware dubbel gecontroleerd. Bewegingswaarschuwingen zijn nauwkeuriger, dankzij de combinatie van PIR en pixel bewegingsdetectie technologie. De camera kan mensen of bewegende auto's onderscheiden van vliegende insecten, zodat deze je alleen belangrijke waarschuwingen stuurt en opslagruimte bespaart. Een ander bijzonder aspect van deze beveiligingscamera set is de mogelijkheid om op een harde schijf of op een SD-kaart op te nemen met de NVR.

>>> Lees meer over dit camerasysteem | >>> Bestel de RLK4-211WB4-S beveiligingscamera set nu in de actie

Vragen?

Heb je nog vragen naar aanleiding van dit artikel? Of wil je meer weten over de mogelijkheden van Reolink camerasystemen? We helpen je graag. Stel je vragen via de online chat, bel 078 641 6410 (keuze 1), mail naar klantenservice@epine.nl of bezoek onze winkel in Papendrecht.

10879-cameraset-kiezen-vierkant.png

Persoonlijk advies ®

  • Uitgebreid betaalgemak: