Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Voor binnen of buiten i
Voor binnen of buiten

Voor gebruik binnen

Het beveiligen van je huis en spullen, het in de gaten houden van je kostbaarste bezit of creatief in de weer zijn met videobeelden: met een binnen IP Camera kan het allemaal. Deze typen camera's zijn niet voorzien van een weerbestendige behuizing en dan ook enkel geschikt voor gebruik in binnenruimtes.

Voor gebruik buiten

Een beveiligingscamera buiten gebruiken stelt flinke eisen aan de apparatuur. Onze buiten IP Camera’s zijn daarom volledig weer- en waterbestendig. Zo ben je ervan verzekerd dat je jouw pand of terrein ook in weer en wind goed kunt bewaken. Maar hoewel buitencamera's dus een speciale stevige behuizing voor buiten hebben, kun je deze natuurlijk ook binnen plaatsen.

Cameraresolutie i
Cameraresolutie

Hoe hoger de resolutie, des te scherper het beeld. Vanaf 1280 x 720 spreken we van een HD IP Camera. Wil je optimaal scherp beeld? Kies dan voor 1920 x 1080. Dit zijn Full HD IP Camera's.

HD

Vanaf 1280 x 720 spreken we van een HD IP Camera. Hiermee film je met gemak tot een afstand van zo'n 20 meter.

Full HD

Wil je optimaal scherp beeld? Kies dan voor 1920 x 1080. Hiermee film je nóg scherper en verder.

Super HD

Hoe scherp wil je het hebben? Mis geen enkel detail met haarscherpe camerabeelden in 1440p Super HD, dag én nacht. Voordeel is dat je ook op langere afstanden gezichten en voorwerpen kunt herkennen.

Werkt op i
Werkt op


Een IP-camera kan op verschillende manier van stroom worden voorzien:

Ingebouwde accu: 
IP-camera's met een ingebouwde accu zijn volledig draadloos te installeren. Bevestig de camera op de gewenste plek, verbinden met de router en de camera is geïnstalleerd. Wanneer de accu leegraakt ontvang je een melding via de app. Ook handig is een solar paneel naast je camera te monteren die de accu altijd volgeladen houdt.

Adapter / lichtnet:
Stekker in het stopcontact, verbinden met de (WiFi) router, QR code scannen en de camera is geïnstalleerd. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact in de buurt van de camera.

Ethernet (PoE)
In sommige situaties is het niet mogelijk om een IP camera te plaatsen in de buurt van een stopcontact.De ideale oplossing voor dat probleem is een PoE IP Camera. PoE staat voor "Power over Ethernet", oftewel stroomvoorziening door de netwerkkabel. Een stopcontact in de buurt van de recorder of PoE-switch is voldoende. 

WiFi IP Camera (Draadloos) i
WiFi IP Camera (Draadloos)

Een WiFi IP Camera kun je draadloos op je bestaande draadloze netwerk aansluiten. Dit maakt installatie erg gemakkelijk. Binnen een klein kwartiertje staat de camera klaar om te filmen.

PoE-ondersteuning i
PoE-ondersteuning

Beschikt deze camera over de mogelijkheid tot aansluiten via Power over Ethernet (PoE)? Power over Ethernet zorgt ervoor dat de stroomvoorziening via de netwerkkabel gaat, waardoor je geen poweradapter en stroompunt of stopcontact in de buurt nodig hebt. Met andere woorden: je hebt dus maar 1 enkele kabel nodig, namelijk een Ethernetkabel. Dit maakt de installatie van de camera een stuk eenvoudiger.

Infrarood (nachtzicht) i
Infrarood (nachtzicht)

Wil je nachtzicht? Dankzij infrarood kunnen IP Camera's, afhankelijk van het aantal LED's en de resolutie, tot 40 meter ver in de nacht zien. Wij raden infrarood aan wanneer je 24 uur per dag goede bewaking wilt.

PTZ Camera i
PTZ Camera

PTZ staat voor Pan (horizontaal draaien), Tilt (verticaal draaien) en Zoom. Je kunt de camera dus op afstand laten draaien, kantelen en in- en uitzoomen. Dit biedt je een veel groter gebied dat je in de gaten kunt houden. Heeft een PTZ camera bovendien Smart Tracking technologie, dan kan deze bewegende objecten volgen. Met andere woorden: de camera draait dan mee met het bewegende object.

IR-Cut i
IR-Cut

IR-Cut is een functie die overdag infrarood (zonne)straling blokkeert. Net als jij, ziet een camera minder wanneer deze onderhevig is aan tegenlicht. Wanneer je de camera plaatst waar veel zonnestralen in de lens vallen, adviseren wij daarom een IP Camera met IR-Cut. Deze functie fungeert in feite als zonnebril voor de camera.

Plug and Play i
Plug and Play

De basis van het principe van Plug and Play is dat alle apparaten en/of onderdelen zo ontworpen zijn, dat je deze zeer eenvoudig kunt installeren. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Onvif IP Camera's i
Onvif IP Camera's

ONVIF staat voor Open Network Video Interface Forum. Het ONVIF protocol is een wereldwijd erkende norm voor het onderling samenwerken van netwerkvideoproducten, zoals IP Camera's en IP Camera software. Voldoet de camera aan deze norm, dan kan deze gemakkelijker worden geïnstalleerd en geïntegreerd in andere systemen (mits deze ook aan ONVIF voldoen, natuurlijk).

Compatible met NAS i
Compatible met NAS

Kan de camera samenwerken met een NAS (Synology)? Hierdoor kun je eenvoudig de beelden opslaan en terugkijken. Met behulp van speciale surveillance system software kun je via de NAS overal ter wereld je IP Camera bekijken. Doordat je een NAS kunt voorzien van meerdere harde schijven kun je onbeperkt beelden bewaren. De software dien je wel extra per aangesloten camera aan te schaffen. 

App beschikbaar voor i
App beschikbaar voor

Hier kun je zien of er voor het besturingssysteem van jouw tablet of smartphone apps verkrijgbaar zijn. Via de app bekijk je de beelden van jouw IP Camera waar je ook bent ter wereld. Ook kun je instellingen beheren, opgenomen beelden terugkijken en, indien de camera beschikt over PTZ, de camera besturen en inzoomen.

Kijkhoek i
Kijkhoek

Welke kijkhoek bereikt de IP Camera? Hoe groter de kijkhoek, hoe meer detail je kunt filmen. Een kijkhoek van 90 graden is bijvoorbeeld uitermate geschikt om bij de voordeur te filmen.

Audio i
Audio

Tweeweg audio

Is een IP Camera voorzien van een microfoon en luidspreker, dan kan de camera geluid opnemen én kun je communiceren met mensen in de buurt van de camera. Een microfoon en luidspreker (ook wel aangeduid met de term 'Tweeweg audio'/Two-way Audio') stellen je namelijk in staat om te communiceren met mensen in de buurt van de camera. Je gebruikt in de bijbehorende app van de camera de microfoon op je smartphone om te praten tegen de persoon die je op de beelden ziet. De persoon of personen bij de camera horen jou dan door de luidspreker van de camera en kunnen terugpraten door middel van de microfoon.

Microfoon

Is de camera alleen voorzien van een microfoon, dan kan deze wel geluid opnemen/laten horen, maar kun je er niet door praten.

Overige specificaties i
Overige specificaties

Over welke specificaties beschikt de IP Camera nog meer?

Bericht via e-mail notificatie

Voldoet de camera aan deze functie, dan kan deze jouw meldingen sturen via e-mail.

Bewegingsdetectie

Met bewegingsdetectie kun jij meteen een melding ontvangen wanneer jouw camera beweging detecteert, en heb je de mogelijkheid in te stellen dat jouw IP Camera enkel opneemt wanneer deze beweging waarneemt. De maximale afstand waarop een IP Camera beweging detecteert, verschilt per camera. Lees hiervoor dus goed de specificaties door.

Batterijen

Heb jij echt geen zin in gedoe met kabels? Kies dan voor een WiFi IP Camera op accu of batterijen. 100 % draadloos, en dus geen enkele kabel. Gebruiksgemak ten top: je plaatst deze camera waar je maar wilt.

IP Dome Camera i
IP Dome Camera

Een Dome Camera is eigenlijk een IP Camera verpakt in een glazen halve bol en wordt ook wel een koepelcamera genoemd. Onder de koepel bevindt zich de lens van de camera. Deze is bijna altijd naar beneden gericht. Meestal worden de camera's bevestigd aan een muur of plafond. Er bestaan ook speciale beugels waarmee de camera aan een ander object bevestigd kan worden. Dit kan bijvoorbeeld een paal zijn.

Met installatie i
Met installatie

Het zelf installeren van een IP-camera, camerasysteem of alarmsysteem kan lastig zijn. Daarom bieden we ook onze installatieservice. Zo weet je zeker dat de installatie vakkundig wordt geïnstalleerd. Onze installateurs hebben ruime ervaring met het installeren en beschikken over de juiste materialen. 

We hebben ook al pakketten samengesteld inclusief  installatie. Je herkent deze aan het label 'incl. installatie'.

AI Functies i
AI Functies

Biedt een IP Camera AI (Artificial Intelligence, kuntstmatige intelligentie) functies?

Persoonsdetectie

Persoonsdetectie herkent mensen in het beeld en kan hier een melding van geven.

Voertuigdetectie

Voertuigdetectie herkent voertuigen in het beeld en kan hier een melding van geven.

Gezichtsherkenning

Bij gezichtsherkenning kunnen specifieke personen worden herkend. Komen deze personen in beeld, dan hier een melding over gegeven worden.

Lijn-overschrijding detectie

Wanneer iemand een vooraf ingestelde lijn overschrijdt, ontvang je een melding.

Indringersdetectie

Wanneer iemand een vooraf ingesteld gebied binnendringt, ontvang je een melding.

Epine's Keuze i
Epine's Keuze

Epine's Favoriet

Producten met dit label zijn onze absolute favoriet. Op de productpagina's leggen onze productspecialisten uit waarom.

Coming Soon

Producten met dit label zijn nog niet beschikbaar. Je kunt deze wel alvast bestellen, zodat je zeker weet dat jij het product als eerste in huis hebt.

Combi Deals

Combi Deals zijn speciaal door ons samengestelde handige bundels, met extra voordeel.

9.0 1 10
3003 beoordelingen
Uitstekend...
05-10-2023

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
  morgen gratis* bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Direct advies van de specialist? Bel, mail of chat, WhatsApp
 • De beste deal maken? Vraag naar jouw korting
 • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
Sorteren op:
 
130 van 75
Aantal tonen:
 
 
IMOU S42FP Cruiser 4MP PTZ Buiten IP Camera

IMOU S42FP Cruiser 4MP PTZ Buiten IP Camera

 • Super HD resolutie: 2560x1440px
 • Met draaifunctie
 • App voor iOS en Android
139,99
Op voorraad
 
IMOU Bullet 2E Full HD Buiten IP Camera

IMOU Bullet 2E Full HD Buiten IP Camera

2 review(s)
 • Full HD resolutie: 1920 x 1080px
 • Met nachtzicht in kleur
 • App voor iOS en Android
79,99
Op voorraad
 
IMOU F42FEP Bullet 2 4MP Buiten IP Camera

IMOU F42FEP Bullet 2 4MP Buiten IP Camera

 • Super HD resolutie: 2560x1440px
 • Met nachtzicht in kleur
 • App voor iOS en Android
83,12
Op voorraad
 
IMOU F26FP Bullet 2S 2MP Buiten IP Camera

IMOU F26FP Bullet 2S 2MP Buiten IP Camera

 • Full HD resolutie: 1920 x 1080px
 • Met nachtzicht in kleur
 • App voor iOS en Android
77,90
Op voorraad
 
IMOU S22FP Cruiser 2MP PTZ Buiten IP Camera

IMOU S22FP Cruiser 2MP PTZ Buiten IP Camera

 • Full HD resolutie: 1920x1080px
 • Met draaifunctie
 • App voor iOS en Android
97,-
Op voorraad
 
IMOU F46FP Bullet 2S 4MP Buiten IP Camera

IMOU F46FP Bullet 2S 4MP Buiten IP Camera

1 review(s)
 • Super HD resolutie: 2560 x 1440px
 • Met nachtzicht in kleur
 • App voor iOS en Android
119,99
Op voorraad
 
IMOU Bullet Full HD Buiten IP Camera

IMOU Bullet Full HD Buiten IP Camera

2 review(s)
 • Full HD resolutie: 1920 x 1080px
 • PC, NAS, NVR en MicroSD
 • App voor iOS en Android
109,-
Op voorraad
 
IMOU Ranger HD Mini PT Binnen IP Camera

IMOU Ranger HD Mini PT Binnen IP Camera

 • HD resolutie: 1280 x 720px
 • Voor binnenshuis
 • App voor iOS en Android
39,99
Uitverkocht - Binnenkort weer op voorraad
 
IMOU Ranger Full HD Mini PT Binnen IP Camera

IMOU Ranger Full HD Mini PT Binnen IP Camera

4 review(s)
 • Full HD resolutie: 1920 x 1080px
 • Voor binnenshuis
 • App voor iOS en Android
49,99
Uitverkocht - Binnenkort weer op voorraad
 
IMOU Turret Full HD Buiten IP Camera

IMOU Turret Full HD Buiten IP Camera

1 review(s)
 • Full HD resolutie: 1920 x 1080px
 • Met sirene en flitslicht
 • App voor iOS en Android
89,99
Op voorraad
  Epine's Favoriet: 100 % onafhankelijke camera
Reolink Go + Zwart Solar Paneel
Epine's Favoriet: 100 % onafhankelijke camera

Reolink Go + Zwart Solar Paneel

12 review(s)
 • Full HD resolutie: 1920 x 1080px
 • Verbinding via:  3G/4G
 • Met solar paneel
281,99
Op voorraad
  Epine's Favoriet: 100 % onafhankelijke camera
Reolink Go Full HD 4G IP Camera
Epine's Favoriet: 100 % onafhankelijke camera

Reolink Go Full HD 4G IP Camera

16 review(s)
 • Full HD resolutie: 1920 x 1080px
 • Verbinding via:  3G/4G
 • App voor: iOS en Android
274,99 259,99
Uitverkocht - Binnenkort weer op voorraad
 
Reolink RLC-410WS 4MP 2-Pack + Installatieservice

Reolink RLC-410WS 4MP 2-Pack + Installatieservice

1 review(s)
 • Voordeling 2-pack + installatie
 • Vakkundige installatie en uitleg
 • App voor iOS en Android
549,- 429,-
Op voorraad
  Pre Order Nu!
Vegas VGZ-V1 PT Smart Indoor Track + Audio
Pre Order Nu!

Vegas VGZ-V1 PT Smart Indoor Track + Audio

 • 2MP HD AI IP Camera
 • Object Tracking 
 • SD en Cloud Storage
57,56
Uitverkocht - Binnenkort weer op voorraad
 
Foscam D2EP Full HD Buiten IP Camera PoE

Foscam D2EP Full HD Buiten IP Camera PoE

 • Full HD resolutie: 1920 x 1080px
 • Connect via: PoE
 • App voor: iOS en Android
114,95
Op voorraad
 
Foscam G4P Super HD Buiten IP Camera WiFi Wit

Foscam G4P Super HD Buiten IP Camera WiFi Wit

 • Super HD resolutie: 2560×1440px
 • Connect via: WiFi
 • App voor: iOS en Android
139,95
Op voorraad
 
Foscam G4EP Super HD Buiten IP Camera PoE Zwart

Foscam G4EP Super HD Buiten IP Camera PoE Zwart

 • Super HD resolutie: 2560×1440px
 • Connect via: PoE
 • App voor: iOS en Android
139,95
Op voorraad
 
Foscam G4EP Super HD Buiten IP Camera PoE Wit

Foscam G4EP Super HD Buiten IP Camera PoE Wit

 • Super HD resolutie: 2560×1440px
 • Connect via: PoE
 • App voor: iOS en Android
139,95
Op voorraad
 
Foscam FI9912P Full HD Buiten IP Camera WiFi Wit

Foscam FI9912P Full HD Buiten IP Camera WiFi Wit

 • Full HD resolutie: 1920 x 1080px
 • Connect via: WiFi
 • App voor: iOS en Android
114,95
Op voorraad
 
Foscam FI9912EP Full HD Buiten IP Camera PoE Wit

Foscam FI9912EP Full HD Buiten IP Camera PoE Wit

 • Full HD resolutie: 1920 x 1080px
 • Connect via: PoE
 • App voor: iOS en Android
114,95
Op voorraad
 
Foscam FI9912EP Full HD Buiten IP Camera PoE Zwart

Foscam FI9912EP Full HD Buiten IP Camera PoE Zwart

 • Full HD resolutie: 1920 x 1080px
 • Connect via: PoE
 • App voor: iOS en Android
114,95
Op voorraad
 
Foscam G4P Super HD Buiten IP Camera WiFi Zwart

Foscam G4P Super HD Buiten IP Camera WiFi Zwart

 • Super HD resolutie: 2560×1440px
 • Connect via: WiFi
 • App voor: iOS en Android
139,95
Op voorraad
 
Foscam SD4, 2K Dual-Band WiFi PTZ buiten beveiligingscamera

Foscam SD4, 2K Dual-Band WiFi PTZ buiten beveiligingscamera

 • Super HD resolutie: 2304x1536px
 • Connect via: WiFi
 • App voor: iOS en Android
189,90
Op voorraad
  Epine's Favoriet: Beste budget PTZ IP camera voor binnen en buiten
Dahua DH-SD22404T-GN-S2 4MP PTZ Buiten IP Camera PoE
Epine's Favoriet: Beste budget PTZ IP camera voor binnen en buiten

Dahua DH-SD22404T-GN-S2 4MP PTZ Buiten IP Camera PoE

8 review(s)
 • Super HD resolutie: 2592 x 1520px
 • Connect via: PoE
 • App voor: iOS en Android
189,-
Uitverkocht - Binnenkort weer op voorraad
 
Foscam G4C, 2K Starlight WiFi buiten beveiligingscamera

Foscam G4C, 2K Starlight WiFi buiten beveiligingscamera

 • Super HD resolutie: 2560×1440px
 • Connect via: PoE
 • App voor: iOS en Android
144,95
Op voorraad
 
Foscam G4C, 2K Starlight WiFi buiten beveiligingscamera

Foscam G4C, 2K Starlight WiFi buiten beveiligingscamera

 • Super HD resolutie: 2560×1440px
 • Connect via: PoE
 • App voor: iOS en Android
144,95
Op voorraad
 
Dahua IPC-HDBW1120E HD Buiten IP Camera PoE

Dahua IPC-HDBW1120E HD Buiten IP Camera PoE

1 review(s)
 • HD resolutie: 1280 x 720px
 • Connect via: PoE
 • App voor: iOS en Android
109,99
Op voorraad
 
Foscam SD4, 2K Dual-Band WiFi PTZ buiten beveiligingscamera zwart

Foscam SD4, 2K Dual-Band WiFi PTZ buiten beveiligingscamera zwart

 • Super HD resolutie: 2304x1536px
 • Connect via: WiFi
 • App voor: iOS en Android
189,90
Op voorraad
  Epine's Favoriet: Beste budget PTZ IP camera voor binnen en buiten
Dahua DH-SD22404T-GN-WS2 4MP PTZ Buiten IP Camera WiFi
Epine's Favoriet: Beste budget PTZ IP camera voor binnen en buiten

Dahua DH-SD22404T-GN-WS2 4MP PTZ Buiten IP Camera WiFi

6 review(s)
 • Super HD resolutie: 2592 x 1520px
 • Opslag via: PC, SD Kaart, NVR en NAS
 • App voor: iOS en Android
189,-
Uitverkocht - Binnenkort weer op voorraad
 
Dahua DH-SD1A404XB-GNR-W 4MP Buiten IP Camera WiFi

Dahua DH-SD1A404XB-GNR-W 4MP Buiten IP Camera WiFi

 • Full HD resolutie: 2560×1440 px
 • Opslag via: PC, SD kaart, NVR en NAS
 • App voor iOS en Android
262,90
Op voorraad
Vorige1
 • Uitgebreid betaalgemak: