Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Compatible met NAS (Qnap)

Voor binnen of buiten i
Voor binnen of buiten

Voor gebruik binnen

Het beveiligen van je huis en spullen, het in de gaten houden van je kostbaarste bezit of creatief in de weer zijn met videobeelden: met een binnen IP Camera kan het allemaal. Deze typen camera's zijn niet voorzien van een weerbestendige behuizing en dan ook enkel geschikt voor gebruik in binnenruimtes.

Voor gebruik buiten

Een beveiligingscamera buiten gebruiken stelt flinke eisen aan de apparatuur. Onze buiten IP Camera’s zijn daarom volledig weer- en waterbestendig. Zo ben je ervan verzekerd dat je jouw pand of terrein ook in weer en wind goed kunt bewaken. Maar hoewel buitencamera's dus een speciale stevige behuizing voor buiten hebben, kun je deze natuurlijk ook binnen plaatsen.

Beeldkwaliteit dashcams i
Beeldkwaliteit dashcams

De beeldkwaliteit bepaalt hoe jouw film getoond wordt. De beeldkwaliteit wordt uitgedrukt in het aantal beeldpunten. Wil je hem gebruiken om reizen te filmen? Of wil je de sowieso de scherpste beelden hebben? Dan adviseren wij te kiezen voor Full HD.

Cameraresolutie i
Cameraresolutie

Hoe hoger de resolutie, des te scherper het beeld. Vanaf 1280 x 720 spreken we van een HD IP Camera. Wil je optimaal scherp beeld? Kies dan voor 1920 x 1080. Dit zijn Full HD IP Camera's.

HD

Vanaf 1280 x 720 spreken we van een HD IP Camera. Hiermee film je met gemak tot een afstand van zo'n 20 meter.

Full HD

Wil je optimaal scherp beeld? Kies dan voor 1920 x 1080. Hiermee film je nóg scherper en verder.

Super HD

Hoe scherp wil je het hebben? Mis geen enkel detail met haarscherpe camerabeelden in 1440p Super HD, dag én nacht. Voordeel is dat je ook op langere afstanden gezichten en voorwerpen kunt herkennen.

Werkt op i
Werkt op


Een IP-camera kan op verschillende manier van stroom worden voorzien:

Ingebouwde accu: 
IP-camera's met een ingebouwde accu zijn volledig draadloos te installeren. Bevestig de camera op de gewenste plek, verbinden met de router en de camera is geïnstalleerd. Wanneer de accu leegraakt ontvang je een melding via de app. Ook handig is een solar paneel naast je camera te monteren die de accu altijd volgeladen houdt.

Adapter / lichtnet:
Stekker in het stopcontact, verbinden met de (WiFi) router, QR code scannen en de camera is geïnstalleerd. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact in de buurt van de camera.

Ethernet (PoE)
In sommige situaties is het niet mogelijk om een IP camera te plaatsen in de buurt van een stopcontact.De ideale oplossing voor dat probleem is een PoE IP Camera. PoE staat voor "Power over Ethernet", oftewel stroomvoorziening door de netwerkkabel. Een stopcontact in de buurt van de recorder of PoE-switch is voldoende. 

WiFi IP Camera (Draadloos) i
WiFi IP Camera (Draadloos)

Een WiFi IP Camera kun je draadloos op je bestaande draadloze netwerk aansluiten. Dit maakt installatie erg gemakkelijk. Binnen een klein kwartiertje staat de camera klaar om te filmen.

Opslagmogelijkheden i
Opslagmogelijkheden

Er zijn grofweg 5 manieren om camerabeelden van een IP-camera op te slaan:

PC

Het voordeel van de beelden van een IP Camera rechtstreeks op de PC opslaan, is dat je geen aanvullende aparatuur hoeft aan te schaffen. Nadeel is dat de PC doorlopend aan moet staan en de PC sneller slijt.

Op een SD kaart

Een enorm voordeel is dat de IP Camera volledig stand-alone kan functioneren. Je hebt niks meer nodig dan de IP Camera, een SD kaart en een internetverbinding. De beelden bekijk je via de app of software. Een nadeel kan zijn dat er maximaal, afhankelijk van het type camera, tot 128GB opgeslagen kan worden. Alleen geschikt voor opnamen met bewegingsdetectie dus - dit bespaart namelijk ruimte op je SD kaart.

Op een Netwerk Video Recorder

De veiligste optie van opslag is een Netwerk Video Recorder (NVR). Dit zijn speciale recorders die alleen kunnen worden gebruikt voor de opslag van de camerabeelden van de IP Camera. Een NVR kun je rechtstreeks aansluiten op een monitor, maar ook benaderen op een andere locatie via internet. Een Netwerk Video Recorder biedt de ruimte om langdurig beelden om te slaan op een harde schijf. 

Op een NAS

Wanneer je veel beelden wilt opslaan, is je NAS gebruiken een uitstekende optie. Met behulp van speciale surveillance system software kun je via de NAS overal ter wereld je IP Camera bekijken. Doordat je een NAS kunt voorzien van meerdere harde schijven, kun je onbeperkt beelden bewaren. De software dien je wel extra per aangesloten camera aan te schaffen.     

In de Cloud

Een andere mogelijkheid is de beelden vanaf de IP Camera direct opslaan in de Cloud. Via de cloud kun je niet alleen overal ter wereld live meekijken en meeluisteren, maar ook opgenomen beelden terugkijken wanneer je maar wilt. Een groot voordeel van camerabeelden opslaan in de Cloud is dat het onmogelijk is de beelden te 'stelen'. Vaak betaal je wel maandelijks abonnementskosten.

PoE-ondersteuning i
PoE-ondersteuning

Beschikt deze camera over de mogelijkheid tot aansluiten via Power over Ethernet (PoE)? Power over Ethernet zorgt ervoor dat de stroomvoorziening via de netwerkkabel gaat, waardoor je geen poweradapter en stroompunt of stopcontact in de buurt nodig hebt. Met andere woorden: je hebt dus maar 1 enkele kabel nodig, namelijk een Ethernetkabel. Dit maakt de installatie van de camera een stuk eenvoudiger.

Infrarood (nachtzicht) i
Infrarood (nachtzicht)

Wil je nachtzicht? Dankzij infrarood kunnen IP Camera's, afhankelijk van het aantal LED's en de resolutie, tot 40 meter ver in de nacht zien. Wij raden infrarood aan wanneer je 24 uur per dag goede bewaking wilt.

PTZ Camera i
PTZ Camera

PTZ staat voor Pan (horizontaal draaien), Tilt (verticaal draaien) en Zoom. Je kunt de camera dus op afstand laten draaien, kantelen en in- en uitzoomen. Dit biedt je een veel groter gebied dat je in de gaten kunt houden. Heeft een PTZ camera bovendien Smart Tracking technologie, dan kan deze bewegende objecten volgen. Met andere woorden: de camera draait dan mee met het bewegende object.

IR-Cut i
IR-Cut

IR-Cut is een functie die overdag infrarood (zonne)straling blokkeert. Net als jij, ziet een camera minder wanneer deze onderhevig is aan tegenlicht. Wanneer je de camera plaatst waar veel zonnestralen in de lens vallen, adviseren wij daarom een IP Camera met IR-Cut. Deze functie fungeert in feite als zonnebril voor de camera.

Plug and Play i
Plug and Play

De basis van het principe van Plug and Play is dat alle apparaten en/of onderdelen zo ontworpen zijn, dat je deze zeer eenvoudig kunt installeren. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Onvif IP Camera's i
Onvif IP Camera's

ONVIF staat voor Open Network Video Interface Forum. Het ONVIF protocol is een wereldwijd erkende norm voor het onderling samenwerken van netwerkvideoproducten, zoals IP Camera's en IP Camera software. Voldoet de camera aan deze norm, dan kan deze gemakkelijker worden geïnstalleerd en geïntegreerd in andere systemen (mits deze ook aan ONVIF voldoen, natuurlijk).

App beschikbaar voor i
App beschikbaar voor

Hier kun je zien of er voor het besturingssysteem van jouw tablet of smartphone apps verkrijgbaar zijn. Via de app bekijk je de beelden van jouw IP Camera waar je ook bent ter wereld. Ook kun je instellingen beheren, opgenomen beelden terugkijken en, indien de camera beschikt over PTZ, de camera besturen en inzoomen.

Kijkhoek i
Kijkhoek

Welke kijkhoek bereikt de IP Camera? Hoe groter de kijkhoek, hoe meer detail je kunt filmen. Een kijkhoek van 90 graden is bijvoorbeeld uitermate geschikt om bij de voordeur te filmen.

Audio i
Audio

Tweeweg audio

Is een IP Camera voorzien van een microfoon en luidspreker, dan kan de camera geluid opnemen én kun je communiceren met mensen in de buurt van de camera. Een microfoon en luidspreker (ook wel aangeduid met de term 'Tweeweg audio'/Two-way Audio') stellen je namelijk in staat om te communiceren met mensen in de buurt van de camera. Je gebruikt in de bijbehorende app van de camera de microfoon op je smartphone om te praten tegen de persoon die je op de beelden ziet. De persoon of personen bij de camera horen jou dan door de luidspreker van de camera en kunnen terugpraten door middel van de microfoon.

Microfoon

Is de camera alleen voorzien van een microfoon, dan kan deze wel geluid opnemen/laten horen, maar kun je er niet door praten.

Overige specificaties i
Overige specificaties

Over welke specificaties beschikt de IP Camera nog meer?

Bericht via e-mail notificatie

Voldoet de camera aan deze functie, dan kan deze jouw meldingen sturen via e-mail.

Bewegingsdetectie

Met bewegingsdetectie kun jij meteen een melding ontvangen wanneer jouw camera beweging detecteert, en heb je de mogelijkheid in te stellen dat jouw IP Camera enkel opneemt wanneer deze beweging waarneemt. De maximale afstand waarop een IP Camera beweging detecteert, verschilt per camera. Lees hiervoor dus goed de specificaties door.

Batterijen

Heb jij echt geen zin in gedoe met kabels? Kies dan voor een WiFi IP Camera op accu of batterijen. 100 % draadloos, en dus geen enkele kabel. Gebruiksgemak ten top: je plaatst deze camera waar je maar wilt.

IP Dome Camera i
IP Dome Camera

Een Dome Camera is eigenlijk een IP Camera verpakt in een glazen halve bol en wordt ook wel een koepelcamera genoemd. Onder de koepel bevindt zich de lens van de camera. Deze is bijna altijd naar beneden gericht. Meestal worden de camera's bevestigd aan een muur of plafond. Er bestaan ook speciale beugels waarmee de camera aan een ander object bevestigd kan worden. Dit kan bijvoorbeeld een paal zijn.

Met installatie i
Met installatie

Het zelf installeren van een IP-camera, camerasysteem of alarmsysteem kan lastig zijn. Daarom bieden we ook onze installatieservice. Zo weet je zeker dat de installatie vakkundig wordt geïnstalleerd. Onze installateurs hebben ruime ervaring met het installeren en beschikken over de juiste materialen. 

We hebben ook al pakketten samengesteld inclusief  installatie. Je herkent deze aan het label 'incl. installatie'.

Epine's keuze i
Epine's keuze

Onze productspecialisten helpen jou bij het kiezen van het product met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Als je kiest voor Epine's keuze dan koop je het beste product in zijn klasse.

8.9 1 10
1824 beoordelingen
Zeer goede service...
16-10-2020

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Direct advies van de specialist met onze online chat
 • Producten in het echt zien? Kom naar onze winkel in Papendrecht
 • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
Sorteren op:
 
130 van 80
Aantal tonen:
 
 
Reolink Keen Full HD Draadloze Beveiligingscamera

Reolink Keen Full HD Draadloze Beveiligingscamera

7 review(s)
 • Full HD resolutie: 1920 x 1080
 • 100% draadloos
 • App voor iOS en Android
100,-
Uitverkocht - Binnenkort weer op voorraad
 
Reolink RLC-410WS 4MP Buiten IP Camera

Reolink RLC-410WS 4MP Buiten IP Camera

78 review(s)
 • Super HD resolutie: 2560 x 1440px
 • Geschikt voor: buitenshuis
 • App voor: iOS en Android
79,-
Op voorraad
 
Reolink RLC-411WS 5MP Buiten IP Camera

Reolink RLC-411WS 5MP Buiten IP Camera

 • Super HD resolutie: 3072 x 1728px
 • 16GB SD kaart ingebouwd
 • App voor iOS en Android
149,-
Uitverkocht - Binnenkort weer op voorraad
 
Reolink RLC-410 5MP Buiten Camera PoE 2-Pack

Reolink RLC-410 5MP Buiten Camera PoE 2-Pack

 • Super HD resolutie: 2560 x 1920px
 • Connect via: PoE
 • App voor: iOS en Android
152,-
Op voorraad
 
Reolink RLC-410 5MP Buiten Camera PoE

Reolink RLC-410 5MP Buiten Camera PoE

11 review(s)
 • Super HD resolutie: 2560 x 1920px
 • Connect via PoE
 • App voor iOS en Android
79,-
Op voorraad
 
Reolink RLC-422 5MP Buiten IP Camera PoE

Reolink RLC-422 5MP Buiten IP Camera PoE

17 review(s)
 • Super HD resolutie: 3072 x 1728px
 • Connect via: PoE
 • App voor iOS en Android
119,-
Uitverkocht - Binnenkort weer op voorraad
  Epine's Favoriet: Beste PTZ IP Camera voor binnen en buiten
Reolink RLC-423 5MP Buiten PTZ IP Camera PoE
Epine's Favoriet: Beste PTZ IP Camera voor binnen en buiten

Reolink RLC-423 5MP Buiten PTZ IP Camera PoE

32 review(s)
 • Super HD resolutie: 2560x1920px (5MP)
 • Connect via PoE
 • App voor iOS en Android
289,-
Op voorraad
 
Reolink RLC-420 5MP Buiten Camera PoE

Reolink RLC-420 5MP Buiten Camera PoE

10 review(s)
 • Super HD resolutie: 2560 x 1920px
 • Connect via: PoE
 • App voor: iOS en Android
79,-
Uitverkocht - Binnenkort weer op voorraad
 
Reolink RLC-420 5MP Buiten Camera PoE 2-Pack

Reolink RLC-420 5MP Buiten Camera PoE 2-Pack

 • Super HD resolutie: 2560 x 1920px
 • Connect via: PoE
 • App voor: iOS en Android
152,-
Uitverkocht - Binnenkort weer op voorraad
 
Dahua DH-SD22204T-GN-W Full HD Buiten Mini PTZ IP Camera

Dahua DH-SD22204T-GN-W Full HD Buiten Mini PTZ IP Camera

26 review(s)
 • Full HD resolutie: 1920 x 1080px
 • IP-camera met: MicroSD-kaartslot
 • App voor: iOS en Android
179,-
Op voorraad
 
IMOU Bullet Full HD Buiten IP Camera

IMOU Bullet Full HD Buiten IP Camera

2 review(s)
 • Full HD resolutie: 1920 x 1080px
 • PC, NAS, NVR en MicroSD
 • App voor iOS en Android
109,-
Op voorraad
 
Dahua DH-SD22204T-GN PTZ Buiten IP Camera PoE

Dahua DH-SD22204T-GN PTZ Buiten IP Camera PoE

5 review(s)
 • Full HD resolutie: 1920 x 1080px
 • Connect via: Power over Ethernet
 • App voor: iOS en Android
159,-
Uitverkocht - Binnenkort weer op voorraad
 
Reolink RLC-520 5MP Buiten Camera PoE

Reolink RLC-520 5MP Buiten Camera PoE

11 review(s)
 • Super HD resolutie: 2560 x 1920px
 • Connect via: PoE
 • App voor: iOS en Android
69,99
Op voorraad
  Epine's Favoriet: Beste PTZ IP Camera voor binnen en buiten
Reolink RLC-423WS 5MP Buiten WiFi PTZ IP Camera
Epine's Favoriet: Beste PTZ IP Camera voor binnen en buiten

Reolink RLC-423WS 5MP Buiten WiFi PTZ IP Camera

73 review(s)
 • Super HD resolutie: 2560 x 1920px
 • Opslag via: PC, SD kaart, NAS en NVR
 • App voor: iOS en Android
289,-
Uitverkocht - Binnenkort weer op voorraad
 
Foscam FI9928P Full HD Buiten WiFi PTZ IP Camera

Foscam FI9928P Full HD Buiten WiFi PTZ IP Camera

 • Full HD resolutie: 1920x1080px
 • Opslag via: SD kaart, NVR, NAS
 • App voor: iOS en Android
269,95
Op voorraad
  COMBI DEAL: Inclusief D20 Montagebox en GRATIS SD-kaart
Reolink RLC-522 + Montagebox + GRATIS SD-kaart
COMBI DEAL: Inclusief D20 Montagebox en GRATIS SD-kaart

Reolink RLC-522 + Montagebox + GRATIS SD-kaart

 • Super HD resolutie en optische zoom
 • Met montagebox en gratis SD-kaart
 • App voor: iOS en Android
125,-
Op voorraad
 
Reolink RLC-422W 5MP Dome Buiten IP Camera

Reolink RLC-422W 5MP Dome Buiten IP Camera

23 review(s)
 • Super HD resolutie: 3072 x 1728px
 • Geschikt voor: buitenshuis
 • App voor: iOS en Android
139,-
Op voorraad
 
Reolink RLC-522 5MP Buiten Camera PoE

Reolink RLC-522 5MP Buiten Camera PoE

 • Super HD resolutie en optische zoom
 • Connect via: PoE
 • App voor: iOS en Android
105,99
Op voorraad
 
IMOU Ranger Full HD Mini PT Binnen IP Camera

IMOU Ranger Full HD Mini PT Binnen IP Camera

4 review(s)
 • Full HD resolutie: 1920 x 1080px
 • Voor binnenshuis
 • App voor iOS en Android
49,99
Op voorraad
 
IMOU Ranger HD Mini PT Binnen IP Camera

IMOU Ranger HD Mini PT Binnen IP Camera

 • HD resolutie: 1280 x 720px
 • Voor binnenshuis
 • App voor iOS en Android
39,99
Op voorraad
 
IMOU Ranger Pro Z 2MP Binnen IP Camera

IMOU Ranger Pro Z 2MP Binnen IP Camera

1 review(s)
 • Full HD resolutie: 1920 x 1080px
 • PC. SD kaart. NAS en NVR
 • App voor iOS en Android
129,-
Op voorraad
 
IMOU Ranger Pro Z 4MP Binnen IP Camera

IMOU Ranger Pro Z 4MP Binnen IP Camera

7 review(s)
 • Super HD resolutie: 2668 x 1520px
 • Opslag via: PC, SD kaart, NAS en NVR
 • App voor: iOS en Android
149,-
Op voorraad
 
productSign_actie Dahua IPC-HFW1235SP-W 2MP Buiten IP Camera

Dahua IPC-HFW1235SP-W 2MP Buiten IP Camera

2 review(s)
 • Full HD resolutie: 1920 x 1080px
 • PC, NAS, NVR en MicroSD
 • App voor IOS en Android
129,- 113,-
Op voorraad
 
Dahua IPC-HDBW1235EP-W 2MP Buiten IP Camera

Dahua IPC-HDBW1235EP-W 2MP Buiten IP Camera

4 review(s)
 • HD resolutie: 1920 x 1080px
 • PC, NAS, SD kaart
 • App voor iOS en Android
129,-
Uitverkocht - Binnenkort weer op voorraad
 
Dahua IPC-HDBW1435EP-W 4MP Dome Buiten IP Camera

Dahua IPC-HDBW1435EP-W 4MP Dome Buiten IP Camera

 • Super HD resolutie: 2560 x 1440
 • Voor buitengebruik
 • App voor iOS en Android
169,-
Op voorraad
 
Reolink RLC-411 5MP Buiten IP Camera PoE

Reolink RLC-411 5MP Buiten IP Camera PoE

3 review(s)
 • Super HD resolutie: 3072 x 1728
 • Connect via PoE
 • App voor iOS en Android
159,-
Uitverkocht - Binnenkort weer op voorraad
 
Dahua IPC-K46P 4MP Binnen IP Camera met PIR

Dahua IPC-K46P 4MP Binnen IP Camera met PIR

 • Super HD resolutie: 2688 x 2560px
 • Betrouwbare PIR detectie
 • App voor iOS en Android
139,-
Uitverkocht - Binnenkort weer op voorraad
 
Dahua IPC-K26P 2MP Full HD Binnen IP Camera met PIR

Dahua IPC-K26P 2MP Full HD Binnen IP Camera met PIR

 • Full HD resolutie: 1920 x 1080px
 • Betrouwbare PIR detectie
 • App voor iOS en Android
139,- 129,-
Uitverkocht - Binnenkort weer op voorraad
 
Dahua IPC-HFW1435SP-W Buiten IP Camera

Dahua IPC-HFW1435SP-W Buiten IP Camera

1 review(s)
 • Super HD resolutie: 2560 x 1440px
 • PC, SD kaart , NAS en NVR
 • App voor iOS en Android
169,-
Uitverkocht - Binnenkort weer op voorraad
 
Dahua SD29204T-GN PoE Full HD Binnen IP Camera

Dahua SD29204T-GN PoE Full HD Binnen IP Camera

 • Full HD resolutie: 1920 x 1080
 • Connect via PoE
 • App voor iOS en Android
349,- 339,-
Op voorraad
Vorige1

Compatible met NAS (Qnap)  

 • Uitgebreid betaalgemak: